Trafik borcunuz var mı? Hemen öğrenin!

Toplum
Kasım 2011 öncesinde kesilen trafik ve idari para cezalarını indirimli ve taksitli ödemek isteyen tüketiciler için başvuru süresi 31 Ekim’de sona erecek. Trafik cezalarında indirim ve 3 taksit i...
EMOJİLE

Kasım 2011 öncesinde kesilen trafik ve idari para cezalarını indirimli ve taksitli ödemek isteyen tüketiciler için başvuru süresi 31 Ekim’de sona erecek.

Trafik cezalarında indirim ve 3 taksit imkanından yararlanmak isteyenler için 31 Ekim son gün olarak belirlenmişti. Bu fırsatan yararlanmak isteyenlerin Borç Bilgilendirme Servisi’nden borcunu sorgulatması gerekiyor.

Emniyet Müdürlüğü’nün kesmiş olduğu trafik para cezaları Kasım 2011 tarihine kadar ceza tutanaklarının birer nüshası plaka numaralarına göre ilgili illere gönderiliyor ve oradaki vergi dairesince sisteme girilerek cezalar araç devrederken, muayeneye giderken ya da ehliyet geri alınırken mükellefin karşısına çıkıyordu.

İstanbul Vergi Dairesi Başkanlığı’nın internet sitesinde haber olarak duyurulan bilgiye göre, ceza yemiş olanların tüketicilerin 31 Ekim 2013’de sona erecekcek indirim ve taksit imkanını kaçırmamaları için Borç Bilgilendirme Servisi’nden borcunu sorgulatması gerekiyor.

Borç Bilgilendirme servisine ulaşmak için tıklayın…