Dünya ikincisi oldu

Toplum
Diyarbakır’ın Sur ilçesinde 14 nüfuslu bir ailenin çocuğu olarak dünyaya gelen Berat Polatoğlu zorluklar içerisinde büyüdü. 32 yaşındaki evli ve bir çocuk babası Polatoğlu, geçtiğimiz günlerde D...
EMOJİLE

Diyarbakır’ın Sur ilçesinde 14 nüfuslu bir ailenin çocuğu olarak dünyaya gelen Berat Polatoğlu zorluklar içerisinde büyüdü. 32 yaşındaki evli ve bir çocuk babası Polatoğlu, geçtiğimiz günlerde Dünya Kuaförler Konfederasyonu’nun (Confederation Mondial Coiffure) İtalya’nın Napoli kentinde düzenlediği “kesim-şekillendirme” yarışmasına katıldı.

Polatoğlu, Dünya Kuaförler Konfederasyonu Türkiye Başkanlığı’nca seçilen 5 kişi ile birlikte milli takım olarak yarışmaya gitmek için kardeşinin 3 bin lira değerindeki cep telefonunu sattı. Yakınlarının da desteği ile İtalya’ya giden Polatoğlu, bireysel dalda gerçekleştirilen “kesimşekillendirme” kategorisinde dünya ikincisi oldu. 28 ülkeden çok sayıda ekibin katıldığı yarışmada Türkiye ekibi ise üçüncülük elde etti.

Yarışmada aldığı başarı ile Türk bayrağını dalgalandırarak Türkiye’nin göğsünü kabartan Polatoğlu, “Sabahlara kadar uyumadım. Modeller, stiller ve tasarımlar üzerinde çalıştım. Her zaman hedefim en iyilerden olmak. İnşallah bunu başaracağımı düşünüyorum. Artık bu şehrimize terör değil güzellikler lazım. Diyarbakır’ın güzelliklerle, sanatla, barış, kardeşlikle anılmasını istiyoruz” dedi.

Dünya

28 ülkeden çok sayıda ekibin katıldığı yarışmada Türkiye üçüncülük elde etti.- Sabah