Çatıda piton operasyonu

Olaylar
İzmit’in Leyla Atakan Caddesi’ndeki bir binanın çatı katında kafeste beslenen iki buçuk metre uzunluğundaki yavru piton yılanı, kafesten kaçarak çatıya çıktı. Piton, olay yerine gelen itfa...
EMOJİLE

İzmit’in Leyla Atakan Caddesi’ndeki bir binanın çatı katında kafeste beslenen iki buçuk metre uzunluğundaki yavru piton yılanı, kafesten kaçarak çatıya çıktı.

Piton, olay yerine gelen itfaiye ekipleri tarafından etkisiz hale getirilerek kafesine konuldu.
İzmit’in Karabaş Mahallesi Leyla Atakan Caddesinde bir apartmanın çatısında beslenen yavru piton, kafesinden kaçarak çatıya çıktı.

Kınay Apartmanının karşısındaki apartmanda ikamet eden vatandaşlar, çatıda devasa bir yılan görünce durumu itfaiye ekiplerine haber verdi. Kısa sürede gelen Kocaeli Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri, yılanın bakıcısı ile birlikte çatıya çıktı.

Bakıcısı ile birlikte yılana yaklaşan ekipler, karnı tok olduğu için sakin duran yılanı yakalayarak etkisiz hale getirdi. İki buçuk metre uzunluğunda olan ve yavru olduğu öğrenilen yılan, kafesine konularak çatıdan indirildi.

Yaşanan olay karşısında itfaiye ekipleri de çevredeki vatandaşlar da şaşırdı. Aynı çatı katında 3 piton yılanının daha beslendiği iddia edilirken yılanların aynı binada bulunan bir radyo istasyonunun sahibine ait olduğu öne sürüldü.

Trthaber