Doctor House 8. Sezonu Açtı!

Diziler
Dizinin başlangıcından bu yana 153 bölümde oynayan 45 yaşındaki aktrist Lisa Edelstein dizi kadrosundan ayrıldı ve bu sezon dizide yer almayacak. 26 yaşındaki Amerikalı güzel aktrist Odette Annable ye...
EMOJİLE

Dizinin başlangıcından bu yana 153 bölümde oynayan 45 yaşındaki aktrist Lisa Edelstein dizi kadrosundan ayrıldı ve bu sezon dizide yer almayacak.

26 yaşındaki Amerikalı güzel aktrist Odette Annable yeni sezonun yeni yüzlerinden olacak. “Cloverfield”, “Transformers” ve “You Again” gibi filmlerin yanısıra, “Brothers & Sisters” ve “Breaking In” gibi dizilerden hatırlayacağımız oyuncu 8.sezonda House’un hapishanede tanışacağı Dr. Jessica Adams‘ı canlandıracak. Adams’ın daha sonra House’un ekibine katılması bekleniyor.

Michael Paré, yeni sezonun ilk bölümünde rastlayacağımız isimlerden bir başkası. The Lincoln Lawyer’in yıldızı dizide hapishane müdürü rolünde olacak.

Aktrist ve komedyen Charlyne Yi, Entertainment Weekly‘nin haberine göre House’un ekibinde yer alacak ve genç bir doktoru canlandıracak. Knocked Up’ın yıldızı Yi, ayrıca 30 Rock ve Cold Case gibi dizilerin yanında NBC’nin kısa ömürlü dizisi Love Bites’de de gözükmüştü.

Prison Break dizisinin yıldızı Wentworth Miller yeni sezonun önemli konuk oyuncu isimlerinden birisi olacak. Miller’ı demir parmaklıkların arkasında görmeyeceğiz. TV Line‘ın haberine göre aktör, bir bölümde House’un hastalarından birisini oynayacak.