Labirent’in Fragmanı Yayınlandı

Diziler
Tolga Örnek’in yönettiği, Meltem Cumbul ve Timuçin Esen’in başrollerini paylaştığı, Sarp Akkaya, Melike Güner, Rıza Kocaoğlu, Umut Kurt, Ozan Bilen, Erdal Küçükkömürcü gibi isimlerin de ye...
EMOJİLE

Tolga Örnek’in yönettiği, Meltem Cumbul ve Timuçin Esen’in başrollerini paylaştığı, Sarp Akkaya, Melike Güner, Rıza Kocaoğlu, Umut Kurt, Ozan Bilen, Erdal Küçükkömürcü gibi isimlerin de yer aldığı ‘Labirent’ filminin fragmanı yayınlandı.

Fragmanı izlemek için tıklayın…

Yeni filminde kamerasını bölgemizdeki casusluk dünyasına çeviren  yönetmen Tolga Örnek, Labirent’te, istihbarat ve terörizmi, doğu ile  batı arasında geçiş yolu olarak kabul edilen bir ülkenin bakış açısından  anlatıyor. Cumbul ve Esen’in iki ajanı canlandırdığı Türk-Alman ortak yapımı film 23 Aralıkta vizyona girecek.

Labirent, istihbarat ve terörizmi, doğu ile batı arasında geçiş yolu olarak kabul edilen bir ülkenin bakış açısından anlatıyor. Gerek görsel dili ve dinamizmi, gerekse filmin fikrinin doğduğu coğrafya nedeniyle bugüne kadar bu türde yapılan filmlerden farklılık gösterecek olan Labirent, 2012’nin en iddialı yapımlarından biri olacak.