Temel’e Suç Duyurusu

Diziler
Filmde 12 yaşındaki oğlu Güven Usta´nın izinsiz oynatıldığını ve kendisine küfür edildiğini ileri süren baba Ömer Usta, Trabzon Cumhuriyet Savcılığı´na yapımcılar hakkında suç duyurusunda ...
EMOJİLE

Filmde 12 yaşındaki oğlu Güven Usta´nın izinsiz oynatıldığını ve kendisine küfür edildiğini ileri süren baba Ömer Usta, Trabzon Cumhuriyet Savcılığı´na yapımcılar hakkında suç duyurusunda bulundu.
Oğlu Güven´in, çekimleri izlemek için gittiği filmin setinde kendilerinin izni olmadan bir sahnede oynatıldığını söyleyen Ömer Usta, filmde oğluna ağza alınmayacak küfürler edildiğini gördüğünü belirtti ve şunları söyledi: ´ Filmde cami hocası top oynayan çocuklara küfür ediyor; çocukların arasında olan oğlum da hocaya, "Küfür etme hocam, niye sövüyorsun" diyor. Hoca çocuğun sözleri üzerine de yine küfür etmeye devam ediyor.

Sümela´nın Şifresi: Temel filmini izleyen akrabalarının da küfürlerden rahatsız olduğunu belirten Ömer Usta, oğlunun filmde izinsiz oynatıldığı ve kendisine küfürler edildiği gerekçesiyle suç duyurusunda bulunduğunu söyledi.