Örümcek Adam geri dönüyor

Diziler
Örümcek Adam Peter Parker’in süper kahraman olma yolundaki serüveni yepyeni bir anlatımla beyazperdeye geliyor. Büyük bir merakla beklenen (The Amazing Spiderman) İnanılmaz Örümcek Adam’ın...
EMOJİLE

Örümcek Adam Peter Parker’in süper kahraman olma yolundaki serüveni yepyeni bir anlatımla beyazperdeye geliyor. Büyük bir merakla beklenen (The Amazing Spiderman) İnanılmaz Örümcek Adam’ın konusu kısaca şu şekilde:
 
Örümcek Adam’a dönüşecek olan Peter Parker, henüz lise çağında ve içine kapanık bir delikanlıdır. Ailesi onu terk etmiş ve dayısı tarafından büyütülmüştür. Zayıf bir karaktere sahip olan Peter, ergenlik döneminde kim olduğunu ve ait olduğu yeri sorgulamaya başlayacaktır. Bu sorgulama, Gwen Stacy’ye duyduğu aşkla pekişince Peter için hayata bakış açısı daha da değişecektir. Peter, babasının çantasını bulacak ve ailesinin onu terk etmesinin ardındaki sırrı çözmeye başlayacaktır. Bu serüven onu Oscorp şirketiyle ve Dr. Curt Connor’ın laboratuvarıyla yüzleştirecektir. Bu yüzleşme Peter Parker’ın Örümcek Adam olmasına yol açacaktır.

 Marc Webb’in yönetmen koltuğunda oturduğu, Alvin Sargent, Steve Kloves ve James Vanderbilt’in senaryosunu kaleme aldığı İnanılmaz Örümcek Adam’da Peter Parker’ı Andrew Garfield canlandırıyor. Emma Stone, Rhys Ifans, Martin Sheen, Sally Field ve Denis Leary de diğer oyuncu kadrosunu oluşturuyor.