2013- 2014 Sonbahar-Kış Makyaj Trendleri

Toplum
Makyaj yokmuş gibi yap: Bu sonbahar ve kış makyajında temel sloganımız şu: Makyaj yapmamış gibi, daha doğrusu sabah yapmışız da, şimdi akşam olmuş, tazelemeye fırsat bulamamışız gibi görüneceğiz. Mese...
EMOJİLE

Makyaj yokmuş gibi yap: Bu sonbahar ve kış makyajında temel sloganımız şu: Makyaj yapmamış gibi, daha doğrusu sabah yapmışız da, şimdi akşam olmuş, tazelemeye fırsat bulamamışız gibi görüneceğiz. Mesela göz farını dağınık kullanacağız da, mürdüm rengi bir ruju sanki son anda akıl etmiş gibi sürüvereceğiz. Bu bize grunge bir görünüm sağlayacak. Evet, bildiniz grunge bu yıl epeyce moda.

Makyaj çokmuş gibi yap: “Grunge benim tarzım değil, ben ışıldamak istiyorum” derseniz bu da mümkün. Metalik farların en el değmemişleri, sadece toz değil krem farlar, hatta takma kirpiklerde bile metalik tınılar, göz kapağına uygulanan simler tam da sizin için. Bu göz makyajını tercih edenlere mat bej rujları tavsiye ediyoruz.

Kalın kaşlar: Ne kadar tutar bilemeyeceğiz ama kalın kaşlar da moda diyorlar. Bizse “Siz yine de çok abartmayın bu modayı” diyeceğiz.

Kedi gözler: Evet, yine kedi gözler. Fakat bir farkla, bu sonbahar ve kışın genel trendine uygun olacak şekilde, sanki o gözlere ve o far tonlarına zaten sahipmişiz gibi yapacağız. Eyeliner kullanmayacağız. Onun yerine siyah ve gri tonlarını gözkapağı üzerinde ve çevresinde bolca uygulayıp sonra da iyice dağıtacağız.

Renkli göz kalemleri: Beyaz, krem, uçuk mavi, sedef rengi göz kalemleri en az kedi gözünde kullanacağınız siyah kalem kadar trendy.