Online Alışverişte Astropay Güvenliği

Reel Sektör
özlükte ön ödemeli yöntem olarak geçen Astropay online alışveriş ve ödemelerde kişisel bilgilerinizin emniyette olmasını sağlar. Ücretsiz olarak başvurarak satın alacağınız sanal kartınız ile istediği...
EMOJİLE

özlükte ön ödemeli yöntem olarak geçen Astropay online alışveriş ve ödemelerde kişisel bilgilerinizin emniyette olmasını sağlar. Ücretsiz olarak başvurarak satın alacağınız sanal kartınız ile istediğiniz online alışveriş sitesinden alışverişinizi yapabilir, oyun platformuna ödeme yapabilir ya da her hangi bir ödeme ya da alım işleminizi gerçekleştirebilirsiniz. Astropay kart yükleme yaptıktan sonra uzun süre kullanım hakkınız da size veriyor. Bir yıl kadar olan kullanım süresinde yüklediğiniz TL kadar harcamanızı yapabilirsiniz. Yüklediğiniz TL bittiği takdirde ise tekrar kart satın almanız mümkün.

Sanal kartınızı satın aldıktan sonra size sunulacak olan pin numarası ile işlemlerinizi hemen gerçekleştirmeye başlayabilirsiniz.  Sanal kartlar arasında en güvenilir elektronik sanal kart olarak sunulan astropay’ ın çıkış sebebi güvenliktir. Güvenli alışverişin online ortamda yapılmasına yardımcı olan sistem sayesinde hiçbir sıkıntı yaşamadan istediğiniz an ödemelerinizi yapabilirsiniz.

Astropay Sanal Kart Ücretlendirmesi Nasıl Olur?

Astropay ücretlendirme işlemi dolar kuruna göre gerçekleştiriliyor. Dolar kurunda yaşanabilecek olan değişimler ise sanal kartın kartında da değişikliğe yol açar. Fakat Netsis Kart‘ın uygulaması müşterilerine en iyi hizmeti sunmak adına olup, AstroPay sanal kart uygulamasında dolar kurunun sabitlenmesini sağlıyor. Böylelikle müşterine en uygun dolar kuru ile hizmet verir.

Astropay Sanal Kart Satın Alma İşlemi

Astropay sanal kartınız ile yükleme yaptığınız kadar ödeme yapmanız mümkündür. Dilerseniz parça parça ödemeler yapabilir ya da farklı online alışveriş sitelerinden farklı ödeme miktarlarını sanal kartınızda bulunan tutar bitene kadar harcayabilirsiniz.

Netsis Kart size dünyada ve ülkemizde birçok insanının güvelik sebebi ile öncelik olarak kullanmayı tercih ettikleri sanal kartı müşterilerine sunuyor. Netsiz Kart aracılığı ile alacağınız sanal kartınız için ücretsiz olarak başvuru yaparak dilediğiniz miktara sahip olan sanal kartınızı satın alabilirsiniz.

Netsis Kart ile istediğiniz aman ve istediğiniz saatte sanal kartınızı almanız da mümkün. Aynı zamanda canlı müşteri destek hattını vardiyalı çalışan personelli ile yedi gün ve yirmi dört saat boyunca sunan şirket, her türlü soru ya da sorunlarınız için çözüm sunar. https://www.netsiskart.com/astropay adresini anında ziyaret ederek satın alabilirsiniz.