2015 Yaz okulları rehberi

Eğitim Güncel
2016 Yılı Ücretsiz Yaz Kursları için tıklayınız Okulların kapanmasına birkaç gün kala çocukları ve anne babaları yaz okulu bulma telaşı sardı. Çünkü yaz okulları için kayıtlar çoktan başladı bile… Yaz...
EMOJİLE

2016 Yılı Ücretsiz Yaz Kursları için tıklayınız

Okulların kapanmasına birkaç gün kala çocukları ve anne babaları yaz okulu bulma telaşı sardı. Çünkü yaz okulları için kayıtlar çoktan başladı bile… Yaz tatilini verimli değerlendirmek isteyenler için yaz okulları önemli fırsatlar sunuyor. Genel kültür, eğitim, kültür sanat, müzik ve sporun iç içe geçtiği yaz spor okullarında çocuklar eğlenirken öğrenmenin keyfine varıyor. Anne ve babalara yaz okulu seçimi yaparken yardımcı olabilmek adına 2015 Yaz Okulları Rehberi’ni hazırladık. İşte hem ücretsiz hem de ücretli yaz okulları listesi şöyle; 

ÜCRETSİZ YAZ OKULLARI LİSTESİ

1.Safa Vakfı Yaz Etkinlikleri

Safa Vakfı Bünyesinde Yaz Etkinlikleri Başvuruları Başlamıştır.

Yaz Etkinlikleri 15 Haziran – 15 Temmuz arası kayıtlarımız başlamıştır..
.Milli ve Manevi Değerler, Kültürel Etkinlikler, İslam Sanatları, Sosyal ve Sportif Aktiviteler, Yarışmalar..

Ayrıntılı Bilgi İçin Tıklayınız!

2. Diyanet İşleri Başkanlığı’ndan Yaz Kur’an Kursları

2015

Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından her yaştan öğrencinin katılabileceği kurslar 22 Haziran’da başlıyor. 

İLETİŞİM BİLGİLERİ

Diyanet İşleri Başkanlığı Üniversiteler Mahallesi

Dumlupınar Bulvarı No:147/A 06800 Çankaya/ANKARA
Telefon: 0312 295 70 00

Ayrıntılı bilgi için tıklayınız! 

3.Sarıyer Belediyesi Yaz Spor Okulu

2015

Sarıyer Belediyesi 2015 Yaz Spor Okulları kayıtları  1-18 tarihleri arasında başlıyor.

Spor Branşları: Voleybol-Basketbol-Futbol-Kız Futbol-Karate-Judo-Taekwondo-Atletizm– Jimnastik (4-7 yaş arası) ve Yüzme.

BAŞVURU YERİ:

SARIYER BELEDİYESİ SPOR İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ (ÇAYIRBAŞI)

TEL: 444 1 722

HALI SAHA TESİSLERİ (ÇAYIRBAŞI)

TEL: (0212) 218 5795 – 96

HALI SAHA TESİSLERİ (BÜYÜKDERE)

TEL: (0212) 271 1800

CEVAHİR SPOR TESİSLERİ (POLİGON)

TEL: (0212) 277 3646

SARIYER KAPALI SPOR SALONU (SARIYER MERKEZ)

TEL: (0212) 242 3078

AYAZAĞA NİLÜFER GÖKAY İLKÖĞRETİM OKULU (AYAZAĞA)

TEL: (0212) 289 8390

Ayrıntılı Bilgi İçin Tıklayınız!

 

4. Fatih Belediyesi Gençlik ve Spor Merkezi Yaz Spor Okulu

2015

Başlangıç Tarihi: 15 Haziran

Bitiş Tarihi: 10 Temmuz

Katılabilecek Yaş Grubu: 6-14 ( Katılımcının mutlaka okula başlamış olması gerekmektedir)

 

Yaz Spor Okulu Ana Branşlar: Futbol, Basketbol, Voleybol, Masa Tenisi, Yüzme

Yaz Spor Okulu Yan Branşlar: Step Aerobik

Yaz Spor Okulu Sosyal Aktiviteler: Satranç, Drama, Sinevizyon

Yaz Spor Okulu Ders Saatleri: 09.00-16.30

Ayrıntılı Bilgi İçin Tıklayınız!

5.Beşiktaş Belediyesi Yaz Okulları

Beşiktaş Belediyesi 6-14 Yaş arası Ücretsiz Yaz Okulu 2015 Dönemi ön kayıtları 8-19 Haziran tarihleri arasında Dikilitaş Semt Evi’nden alınacaktır.

Beşiktaş Belediyesi’nin Beşiktaş Halk Eğitim Merkezi işbirliği ile düzenlediği Yaz Okulu için ön kayıtlar başlıyor. Beşiktaş’ta yaşayan 6-14 yaş arası çocukların yaz tatillerini değerlendirebilecekleri ücretsiz yaz kursu için ön kayıtlar 8-19 Haziran tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Her çocuk bir sosyal, bir spor branşı olmak üzere 2 branşa kadar kursa kayıt olabilecek.

Yaz Okulu için her sene olduğu gibi kültür merkezlerindeki dersliklerimizi, parklarımızdaki spor alanlarını ve ilçemizdeki okulların kapalı spor salonlarını kullanacağız. Spor alanı altında yer alan mesleklerde ulusal ve uluslararası düzeyde standartlara uygun, her yaşta ve düzeyde bireye mesleki yeterlikler kazandıracak eğitim ve öğretim olanağı sunuluyor.

Beşiktaş Halk Eğitim Merkezi ile yaptığımız protokol gereği ingilizce, gitar, bağlama, drama, resim, voleybol, basketbol, futbol, tenis, yüzme, satranç, jimnastik ve bale kursları Okullar Hayat Olsun Projesi kapsamında etkinlik olarak gerçekleştirilecek.

SPOR BRANŞLARI; 
BASKETBOL, VOLEYBOL, FUTBOL VE TENİS

SOSYAL BRANŞLAR; 
YÜZME, DRAMA, BALE, JİMNASTİK, GİTAR, BAĞLAMA, RESİM, SATRANÇ VE İNGİLİZCE. BASKETBOL, VOLEYBOL, FUTBOL VE TENİS KURSLARINDAN HERHANGİ İKİSİNE AYNI ANDA BAŞVURU YAPILAMAZ. 

Ayrıntılı Bilgi İçin Tıklayınız!

Başvuru Kriterleri için tıklayınız.

Kurs Programı için tıklayınız.

Kurs Merkezleri için tıklayınız.

6.Bahçelievler Belediyesi Yaz Spor Okulu

Kayıt Tarihi: 01 – 12 Haziran

Bahçelievler Belediyesi’ nin bu sene 11. kez düzenleyeceği yaz okulu 07 – 14 yaş arası öğrencilere yönelik olup Sportif ve Kültürel faaliyetlerden oluşmaktadır. Yaz okulunda Basketbol, Voleybol, İngilizce, Satranç, Yüzme ve Tiyatro branşları yer almaktadır. 15 Haziran – 15 Temmuz tarihleri arasında olacak yaz okulumuz Org. Eşref Bitlis Ortaokulu – Siyavuşpaşa Spor Kompleksi – Kumport Ortaokulu – Erguvan İlkokulu – Behiye Dr. Nevhiz Işıl İlkokulu – Altınyıldız İlkokulu – Bülent Ecevit Ortaokulu Kapalı Spor Salonlarında gerçekleşecektir.

Kayıt İçin: 2 adet fotoğraf, İkametgah veya fatura ibrazı, nüfus cüzdan fotokopisi ve sağlık raporu

Kayıt Yeri : Nurettin Topçu Kültür Merkezi – 484 38 21 (Kültür Müdürlüğü)

Abdurrahim Karakoç Kültür Merkezi – 503 67 45

Kocasinan Mahallesi Semt Havuzu – 656 00 70

Zafer Mahallesi Semt havuzu – 652 90 09

Ayrıntılı Bilgi İçin Tıklayınız!

7. SAMEK Yaz Kursları

2015

Kayıtlar 4 – 15 Haziran
SAMEK’in Sakarya’da büyük bir boşluğu doldurduğunu belirten Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı İbrahim Aktürk, kursların yazın da devam edeceğini ifade etti. Gençleri bu kurslardan yararlanmaya çağıran Aktürk, “SAMEK, Sakarya’da gerçekten büyük bir boşluğu dolduruyor. Adeta bir okul gibi çalışan SAMEK, bugüne kadar birçok mezun verdi. Buradan mezun olan hemşerilerimizden meslek sahibi olanların ve aile ekonomisine katkı sağlayanların sayısı bir hayli çok. SAMEK, 2011 – 2012 eğitim döneminde yoğun bir sene geçirdi. Yaz kurslarımız 10 branşta devam edecek. Bütün gençlerimizi bu kurslarımızdan yararlanmaya çağırıyoruz” diye konuştu.

Kurslar 18 Haziran’da başlıyor
SAMEK Yaz Kursları 18 Haziran – 10 Ağustos tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Yaz Kursları’nın eğitim vereceği merkezler ise, Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı Binası, Kent Park SAMEK Merkezi, Karaman SAMEK, Korucuk SAMEK, Akyazı ve Sapanca SAMEK merkezleri. Kurslara katılmak isteyen öğrencilerin velileri, en son 15 Haziran tarihine kadar, öğrencilerini göndermek istedikleri SAMEK merkezlerine şahsen başvurarak kayıtlarını yaptırabilecekler. Kurslar hakkında detaylı bilgi almak isteyenler, 44 44 054 dahili: 3434 no’lu telefonu arayabilirler.

Ayrıntılı Bilgi İçin Tıklayınız!

8. Süreyya Eğitim-Kültür ve Dayanışma Derneği Yaz okulu

2015

8-15 yaş, 15 Haziran – 10 Temmuz tarihleri arası.

Ayrıntılı Bilgi İçin Tıklayınız!

9. BAYRAMPAŞA BELEDİYESİ BİLGİ MERKEZİ VE BİLGİ EVLERİ 

Her yıl okullar kapandıktan sonra açılan Bayrampaşa Belediyesi Yaz Okulu’ndaki amaç; çocukların yaz tatillerinde dinlenirken aynı zamanda eğlenmelerini, zamanlarını verimli bir şekilde geçirmelerini, spor ve sanat alanlarındaki becerilerini geliştirmelerini sağlamak.

15 Haziran’dan itibaren kayıtların başlayacağı yaz okulu, Eylül ayının ilk haftasına kadar devam edecek.

8–15 yaş arası çocukları kapsayan yaz okulunda futboldan edebiyata, müzikten tiyatroya, genel kültürden pratik hayat derslerine kadar birçok dalda etkinlikler düzenlenerek çocukların eğlenirken öğrenmeleri amaçlanıyor.

Yaz Okulunun Ramazan ayına denk gelmesi sebebiyle, Ramazan ayına özel olarak öğrencilerimizle birlikte; Beyazıt Kitap Fuarı gezileri, iftar yemeği, Hacivat Karagöz gösterimi, Teravih namazı vs. faaliyetler gerçekleştirilecek.

Yaz Okulu’nda; 3. sınıftan itibaren sadece ilköğretim öğrencilerine yönelik, çocukların ilgi ve yeteneklerine göre katılabilecekleri sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlere yer verilmekte. Faaliyetler Bayrampaşa Belediyesi Bilgi Merkezi’nce yürütülüp; spor alanında Futbol, Basketbol, Tekvando ve Yüzme branşlarında; sosyal ve kültürel alanda ise Geleneksel Çocuk Oyunları, Bilgisayar, Genel Kültür ve Okuma, Drama- Diksiyon, Müzik, İngilizce, Pratik Hayat, Satranç, İzcilik branşlarda eğitim verilecek.

Genel Kültür ve Okuma dersinde Milli Eğitim Bakanlığı’nın müfredatında da yer alan Değerler Eğitimi programı esas alınmaktadır. Bu program çerçevesinde Genel Kültür ve Okuma dersinde; Düşünmek, Ahlak, Sorumluluk, Yardımseverlik, Adalet, Dürüstlük, Sevgi ve Saygı, Öfkeyi Yenmek, Sabır ve Şükür gibi kavramlar işleniyor.

Yaz Okulunda en dikkat çeken ve talep gören etkinliklerden olan Pratik Hayat Derslerinde kız ve erkek öğrencileri hayata hazırlayan bilgiler öğretiliyor. Kız öğrenciler dikiş dikme, yemek yapma gibi annelerinin yaptığı işleri, erkek öğrenciler ise marangoz, elektrik işleri, sıhhi tesisat gibi babalarının yaptığı işleri öğrenerek hayata hazırlanıyor.

Yaz Okulunda gerek spor faaliyetleri gerek sosyal ve kültürel faaliyetler olsun her branşta kendi alanında uzman ve deneyimli öğretmenler görev yapıyor. Spor faaliyetlerinde öğrencilerin gelişimleri göz önüne alınarak yaş gruplarına göre düzenlemeler yapılıyor. Amaç; çocuklara sporu sevdirmek ve yetenekli öğrencileri keşfederek onları yönlendirmek. Ayrıca çocuklar; spor faaliyetlerine katıldığında yeni arkadaşlarla tanışarak birlikte vakit geçirip paylaşmayı, arkadaşlığı, rekabeti,  dayanışmayı, dürüstlüğü, yenmeyi ve yenilmeyi öğreniyorlar.

İletişim: 0212 544 12 93

Siteye giriş yapmak için Tıklayınız!

10-Liman Gençlik Kampı

İletişim: 0212 480 07 00 – 0212 480 07 01

Ayrıntılı bilgi için tıklayınız!

11.Anadolu Gençlik Merkezi

Anadolu Gençlik Derneği’nin (AGD) tüm Türkiye’de okulların kapanması ile birlikte organize ettiği “Yaz Etkinlikleri 2015” programı 15 Haziran- 21 Ağustos tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

Tecrübeli eğitimciler tarafından öncelikle ahlaki ve manevi eğitimlerin verileceği etkinliklerde, yüzme, gezi, piknik ve yarışmaların olacağı sosyal ve kültürel faaliyetlerin de gerçekleştirilecek.

Öğrenciler etkinliklerle hem tatil yapacaklar hem de Kur’an-ı Kerim ve temel dini eğitimler alacaklar.

Etkinlikler kapsamında Kur’an-ı Kerim’i güzel okuma, ezan okuma, siyer, Peygamberler tarihi ve temel dini bilgilerle ilgili deneme sınavı gibi yarışmalar düzenleneceğini de kaydeden Deniz, “Öğrencilerimizi birçok sürpriz hediyeler beklemektedir. Etkinlikler İstanbul’un tüm ilçelerinde gerçekleştirilecek.
Müracaatların ilçe temsilciliklerinden yapılabilir. www.agdistanbul.org.tr adresinden de ayrıntılı bilgilerin alınabilir.

Ayrıntılı Bilgi İçin Tıklayınız!

ÜCRETLİ YAZ OKULLARI LİSTESİ

1.Galatasaray Spor Okulları

A.Galatasaray basketbol yaz okulu 15 Haziran’da başlıyor. Erken kayıt için son başvuru 1 Haziran.
Yaz Okulu : Dumankaya Konsept Sitesi – Kurtköy
Tuzla Şubesi : İbni Sina Ortaokulu
Pendik Şubesi : Faruk Demirbağ Ortaokulu
Telefon: 0(538) 4004 900

Ayrıntılı bilgi için tıklayınız!

B.GALATASARAY YAZ OKULU – BAHÇELİEVLER/BAKIRKÖY

Galatasaray Spor Okulları Bahçelievler Şubesi tarafından Avrupa yakasında ilk kez düzenlenecek olan Galatasaray Yaz Okulu kayıtlarına başladı.

4-15 yaş aralığında kategorilere ayrılmış gruplar ile Basketbol, Voleybol, Yüzme, Tenis, Cimnastik ve İngilizce ana branşları; Sanatsal, Eğitsel ve Sportif aktivitleri; Müze ve Tarihi yer gezileri ile dopdolu bir program sürecek.  Yaz boyunca çocuklarınız 3 dönemden oluşacak yaz okulu aktivitelerinde  alanlarında tecrübeli, akademisyen antrenörler ile spor yapma imkanı bulacaklar. Donanımlı eğitmenler eşliğinde sanatsal ve eğitsel aktivitelerin tadını çıkartacaklar.  

Veliler zaman planlamaları ve tercihlerine göre Tam gün veya Yarım gün yaz okulu opsiyonları ile kayıt yapabilecekleri gibi, sadece basketbol,voleybol,yüzme,tenis ana branş kayıtlarıda yapabilecekler.

DÖNEMLER

1.DÖNEM 15 HAZİRAN – 10 TEMMUZ (4 hafta)

BAYRAM TATİLİ 13-19 TEMMUZ

2. DÖNEM 20 TEMMUZ – 7 AĞUSTOS (3 hafta)

3.DÖNEM 10 AĞUSTOS – 28 AĞUSTOS (3 hafta)

BESLENME

Galatasaray Yaz Okulu aylık yemek menümüze ulaşmak için tıklayınız

SERVİS GÜZERGAHLARI

1.Güzergah: Yenibosna , Şirinevler , Ataköy , Bakırköy

2.Güzergah: Halkalı , Sefaköy

3.Güzergah: Bağcılar , Güngören , Haznedar , Bahçelievler

4.Güzergah: Topkapı , Çapa , Fındıkzade , Fatih , Zeytinburnu , Merter

SERVİS DIŞI ULAŞIM

Galatasaray Yaz Okulu Bahçelievler Şubesine toplu taşıma araçları ile ulaşım çok kolay. Merkezi bir lokasyonda bulunan tesislerimiz; Bakırköy, Merter, Bahçelievler bölgelerinin ortasında bulunmaktadır. Kroki için tıklayınız

Metrobüs ve Otobüs: İncirli – Ömür Durağı,

Tramvay: Mehmet Akif İstasyonu, 

Metro: Bakırköy-İncirli İstasyonu

Bütün duraklar 8-10 dk yürüme mesafesindedirler

KAYIT ve FİYATLAR

Galatasaray Yaz Okulunda 650 TL’den başlayan dönemlik yaz okulu fiyatları ve 180 TL’den başlayan dönemlik tek branş  fiyatları ile kayıt süreci hakkında detaylı bilgi almak için tıklayınız

Tel:  0532 650 4551 

Ayrıntılı Bilgi İçin Tıklayınız!

C.Galatasaray Ateşehir yaz okulu

GALATASARAY SPOR OKULLARI ATAŞEHİR ŞUBESİ 15 HAZİRAN İTİBARİYLE YAZ DÖNEMİ PROGRAMINA GEÇİYOR. HAFTAİÇİ 09:00 – 17:00 SAATLERİ ARASINDA GERÇEKLEŞECEK OLAN PROGRAMDA BASKETBOL, VOLEYBOL VE CİMNASTİK EĞİTİMLERİNİN YANINDA YÜZME OKULU OLACAKTIR. 

Galatasaray Yaz Okulları 3. yılında spor ile eğlenceyi öğrencilerine bir arada sunuyor.

Progam: Tam Gün Yaz Okulu (09:00-16:45)

Üsküdar: Kampüsü: İstek Özel Belde Okulları

Kartal Kampüsü: İstek Özel Uluğbey Okulları

Kontenjan: 60 Sporcu

Yaş Grubu: 2003 – 2010 Doğumlu Sporcular

DÖNEMLER

1.Dönem : 15 Haziran 2015 – 10 Temmuz 2015

2.Dönem : 13 Temmuz 2015 – 7 Ağustos 2015

3.Dönem : 10 Ağustos 2015 – 4 Eylül 2015

Ayrıntılı Bilgi İçin Tıklayınız!

Galatasaray Spor Okulları Ayrıntılı Bilgi İçin Tıklayınız!

2-2015 Okyanus Kolejleri Yaz Spor Okulları

2015

Okyanus Kolejleri Yaz Spor Okulları 6-13 yaş arası öğrencilere hizmet vermekte olup,tam gün veya yarım gün olmak üzere iki ayrı kayıt seçeneği bulunmaktadır. Branşlarında uzman, deneyimli öğretmenler yönetiminde Öğrencilerimiz kendi yaş guruplarına göre guruplara ayrılıp her gurupta bir rehber öğretmen ve bir lider öğretmen eşliğinde eğitimlerine devam etmektedirler.Öğrencilerin sosyal psikolojik ve bedensel gelişimlerini sağlamak, Çeşitli spor branşlarını tanıtmak sevdirmek,Yeteneklerini ilgi ve ihtiyaçlarını sergileyebilecekleri  bir ortamda yaz tatilinin keyfini çıkarmaktadırlar.Öğrencilerimize bu eğitimlerinin yanı sıra her haftanın son günü dış mekan gezileriyle gurup içinde uyumlu davranış sergileyebilmek,birlikte hareket edebilmek ve yeni yerler  keşfedip öğrenebilmesi hedeflenmektedir.

2014 – 2015 Yılı yaz Spor Okul Faaliyetleri aşağıdaki tabloda belirtildiği gibi 15 Haziran 2015 tarihinde başlayacak olup 14 Ağustos 2015 tarihinde sona erecektir.Kayıt ücreti Tam gün ve Yarım gün olarak haftalık yapılabilmektedir.

Kayıt yaptırmak için irtibat telefonları:

• Ataşehir:

Deniz Arslan – Nedime Aksel

(0 216 291 11 93)

• Avcılar:

Aysun Tezel – Fatma Yılmaz Akın

(0 212 422 80 83)

• Bahçeşehir:

Senem Kargıoğlu – Elif Saka

(0 212 605 06 09)

• Bahçelievler:

Neslihan Yazar – Nurullah Yıldız

(0212 643 93 63)

• Beylikdüzü:

Melike Ceylan Tekin – Aslıhan Özmer

(0 212 853 69 00)

• Beykent:

Nurseren Uçar – Cansu Bolcan

(0 212 855 96 96)

• Fatih:

İlkay Ünsal – Tuğba İslamoğlu

(0 212 521 19 99)

• Güneşli:

Büşra Genç – Necla Çiçek

(0 212 515 10 11)

• Halkalı:

Sibel Karadağ – Tülin Erinş

(0 212 470 40 10)

• Sancaktepe:

Çiğdem BULUT – Sümeyra Yurtman

(0 216 311 30 81)

İlgili Bölüm Başkanı

• İbrahim CENGİZ

ibrahimcengiz@okyanuskoleji.k12.tr

​Ayrıntılı Bilgi İçin Tıklayınız!

3. Yaz Kampı- Bodrum:

İbrahim Kutluay Basketball Academy Summer Camp ilk kez 2001 yılında, tüm kışı yoğun bir okul ve antrenman temposunda geçiren sporcuların hem zihnen dinlenebilecekleri, hem de bedenen yeni sezona hazırlanabilecekleri bir ortam yaratmak amacıyla düzenlenmiştir.

Kamp, 6 – 16 yaş arası, kız ya da erkek, yurtiçinden ya da yurtdışından, İbrahim Kutluay Basketball Academy sporcusu olan ya da olmayan tüm sporculara açıktır.

Kampa 14 yılda, 57 kamp döneminde, 12 ülkeden yaklaşık 5500 den fazla sporcu katılmıştır.

Kamp, alanlarının en iyisi olan profesyonel coachlar tarafından hazırlanan uzmanlaşmış programlarıyla, her yaş grubundan ve her basketbol seviyesinden sporcunun azami fayda sağlayacağı şekilde tasarlanmıştır.

Kampın ilk günü yapılan Try-Out’lar (ölçme ve değerlendirme antrenmanları), farklı yaş grupları ve basketbol seviyelerinden gelen sporcuların farklı gruplara ayrılarak, tüm sporcuların kendi yaş grupları ve basketbol seviyelerine uygun hedefler belirlenmesini ve bu hedeflere ulaşmak için kendi yaş grupları ve basketbol seviyelerinden sporcularla antrenman yapmalarını sağlar.

Genç ve çocuk yaştaki sporcuları eğitme konusunda yılların bilgi ve deneyimine sahip uzmanların yakın gözetim ve denetiminde, coachluk ve pedagojik formasyon eğitimi almış deneyimli kamp coachları, kamp süresince sporcuların performans, gelişim ve sağlık ihtiyaçlarını yakından takip ederek, onlara kampın hedeflerine ulaşabilmeleri için gereken tüm destek ve motivasyonu sağlar.

Kamp sonunda sporcuların performansları değerlendirilerek, kamp başında belirlenen hedeflere ulaşıp ulaşamadıkları denetlenir. Bu değerlendirme sonucu sporcular, kendilerini geliştirebildikleri her alan ve ulaşabildikleri her hedef için ödüllendirilir.

2015

Ayrıntılı Bilgi İçin Tıklayınız!

4.Geleceğin Yıldızları Spor ve Eğitim Hizmetleri Yaz Okulu

Adres :

 Bağdat Caddesi 126/3 Hayat Ap. Feneryolu 34724 
 Kadıköy – İSTANBUL

Tel :

 (216) 345 81 00

Fax :

 (216) 338 43 80

E-mail :

 bilgi@geleceginyildizlari.com

İstanbul Summer City Camp 5-12 yaş grubu için İstanbul’da benzersiz bir gündüzlü yaz programı.

Uludağ Yaz Gelişim Kampı Uludağ’ın güzellikleri içerisinde sürprizlerle ve unutulmaz aktivitelerle dolu bir yaz eğlencesi

Uludağ İngilizce Gelişim Kampı: Uludağ’ın eşsiz ortamında,12 şer kişilik gruplarla İngilizce geliştirme fırsatı…

Uludağ Basketbol Gelişim Kampı: 1993’den bu yana devam eden tek basketbol kampı…

Uludağ Futbol Gelişim Kampı: Futbolu seven ve kendilerini hem fiziksel olarak hem de teknik yönden geliştirerek gelecekte kulüp ve okul takımlarında yer almak isteyen sporculara yönelik olarak Uludağ’da kamp

Uludağ Voleybol Gelişim Kampı: Kamps uludağ

Uludağ Judo Gelişim Kampı: Judo sporunu vücut ve zihin gelişimi için.

Uludağ Uluslararası Gençlik Kampı: 20 den fazla ülkeden gençlerle eğlence, yeni arkadaşlıklar…

Uludağ İngilizce Gençlik Kampı20′ den fazla ülkeden kampçılarla, uluslararası bir ortamda İngilizce geliştirme fırsatı…

Uludağ Uluslararası Basketbol Kampı: Sporcuların özelliklerine göre çalışma programı, turnuvalar, eğlenceli yarışmalar…

Uludağ Film Kampı5 kişilik gruplarla 1 danışman koçla birlikte proje yönetimi…

Alaçatı Sörf KampıHarika bir tesis, bol rüzgar, güneş, deniz ve eğlence

Kuşadası İngilizce Kampı5 yıldızlı harika bir tesiste, 12-14’er kişilik gruplarla İngilizce geliştirme fırsatı.

Mersin İngilizce Kampı 160 bin m2 yeşil alan içinde, 12-14’er kişilik gruplarla yabancı uzman öğretmenler tarafından hazırlanan ve yürütülen toplam 20 ders saati İngilizce eğitimi

İstanbul Bağlarbaşı Yaz Okulu Uzman eğtimenlerle futbol, basketbol, beyzbol, voleybol, hokey, masa tenisi, badminton gibi fiziksel aktivitelerin yanında el sanatları çalışmaları, bulunmakta.

Datça Yelken Kampı Harika bir tesiste, güven içinde spor ve eğlence dolu bir kamp…

İngiltere – Caterham School İngiltere’nin seçkin lisan okullarından Caterham School’da haftalık yaz programı.

İngiltere – Dulwich CollegeLondra’ya 8 km mesafede yeşillikler içinde harika bir kampüste yer alan İngiltere’nin seçkin lisan okullarından Dulwich College’da

ABD- Pepperdine Malibu California Pepperdine Universitesi’nde benzersiz bir ELS programı, 15 kişilik sınıflarda eğitim TOEFL ve SAT dersleri de dahil haftada 20 ders, harika bir kampüste hafta içi tam pansiyon konaklama, sportif aktiviteler ve geziler…

Yurt İçi Bölge Temsilcileri:

Adana – Mersin Bölge Temsilciliği

Adres :

 ESSE Yurtiçi ve Yurtdışı Eğitim Danışmanlığı

Tel :

 324-328 06 62

Fax :

 Eser Tuncay

Ankara Bölge Temsilciliği

Adres :

 IŞIL Eğitim Spor Danışmanlık Hizmetleri

Tel :

 312-441 28 07 / 0538 276 72 13

Fax :

 Işıl Saracoğlu

Tesis Telefonları:

Uludağ Yaz Kampı :

 (224) 285 20 50 – 23 Haziran- 31 Ağustos tarihleri arasında

Atatürk Fen Lisesi Spor Salonu – Kuyubaşı :

 (216) 550 05 54 – 9 Eylül-31 Mayıs arasında yalnızca hafta  sonları

Ayrıntılı Bilgi İçin Tıklayınız!

 

5.Fenerbahçe spor okulları

Futbol:

2015

1.DÖNEM :    22 HAZİRAN  –  23 TEMMUZ 2015        (5 HAFTA)
2.DÖNEM :    27  TEMMUZ –  27 AGUSTOS 2015       ( 5 HAFTA) 

ÜCRET : 275 TL (5 Hafta)

İLETİŞİM :  0216-542 92 41

Ayrıntılı Bilgi İçin Tıklayınız!

Basketbol:

2015

1.DÖNEM :    22 HAZİRAN  –  23 TEMMUZ 2015        (5 HAFTA)
2.DÖNEM :    27  TEMMUZ –  27 AGUSTOS 2015       ( 5 HAFTA) 

ÜCRET: 435 TL

İLETİŞİM :  0216-542 92 41

Ayrıntılı Bilgi İçin Tıklayınız!

Voleybol:

2015

1.DÖNEM :    22 HAZİRAN  –  23 TEMMUZ 2015        (5 HAFTA)
2.DÖNEM :    27  TEMMUZ –  27 AGUSTOS 2015       ( 5 HAFTA) 

ÜCRET : 410 TL (5 Hafta)

İLETİŞİM :  0216-542 92 61

Ayrıntılı Bilgi İçin Tıklayınız!

Yüzme:

2015

1.DÖNEM :    22 HAZİRAN  –  24 TEMMUZ 2015        (5 HAFTA)
2.DÖNEM :    27  TEMMUZ –  28 AGUSTOS 2015       ( 5 HAFTA) 

 1.DÖNEM
TAM GÜN DÖNEM ÜCRETİ:                
2.250 TL           ÜYE:  1.800 TL          KARDEŞ: 1.913 TL.   
Y. GÜN DÖNEM ÜCRETİ:                     
1.350 TL           ÜYE:  1.080 TL          KARDEŞ:: 1.148 TL.   
H.İÇİ KURSİYER DÖNEM ÜCRETİ :     
  750 TL          ÜYE:    600 TL           KARDEŞ::  638 TL.    
2. DÖNEM
TAM GÜN DÖNEM ÜCRETİ:              
  2.250 TL          ÜYE:  1.800 TL     KARDEŞ:: 1.913TL.  
Y. GÜN DÖNEM ÜCRETİ:                   
  1.350 TL          ÜYE: 1.080 TL      KARDEŞ:: 1.148 TL.  
KURSİYER DÖNEM ÜCRETİ :               
 750 TL          ÜYE: 600 TL         KARDEŞ::  638 TL.     

TAM GÜN 
 
HAFTA İÇİ HERGÜN SABAH 09:00 – AKŞAM 16:30 ARASI
YAŞ ARALIĞI : EN KÜÇÜK 2011  DOĞUMLU EN BÜYÜK 2002 DOĞUMLU

PROGRAM
2 SEANS YÜZME EĞİTİMİ
JİMNASTİK 
DANS
MÜZİK
ZEKA VE EĞİTSEL OYUNLAR
SPORTİF OYUNLAR
DRAMA
ÖĞLE YEMEĞİ VE AKŞAM ÜSTÜ KAHVALTISI

YARIM GÜN

HAFTA İÇİ HER GÜN  13:00 – 16:30 ARASI

YAŞ ARALIĞI : EN KÜÇÜK 2011 DOĞUMLU EN BÜYÜK 2002 DOĞUMLU

PROGRAM ;
1 SEANS YÜZME EĞİTİMİ
JİMNASTİK
DANS
MÜZİK
EL İŞİ/RESİM ÖĞRETMENİ
ZEKA VE EĞİTSEL OYUNLAR
DRAMA
İKİNDİ KAHVALTISI

KURSİYER PROGRAMI ;
HAFTAİÇİ  5 GÜN (PAZARTESİ-CUMA)  10:00-11:00 ARASI
YAŞ ARALIĞI : EN KÜÇÜK  2011 DOĞUMLU EN BÜYÜK 2002 DOĞUMLU
YILDIZ YUZME GRUBU 1999-2001 ARASI

İLETİŞİM :  0216 345 05 35 -51

Ayrıntılı Bilgi İçin Tıklayınız!

Yelken:

2015

2015 OPTİMİST – YELKEN – SÖRF YAZ OKULU  DÖNEMLERİ

1.DÖNEM                           :              22 HAZİRAN – 10 TEMMUZ                                                                                       

2.DÖNEM                           :              20 TEMMUZ – 07 AĞUSTOS

3.DÖNEM                           :              10 AĞUSTOS – 28 AĞUSTOS

4.DÖNEM                           :              31 AĞUSTOS – 11 EYLÜL  

YAŞ ARALIĞI VE FİYATLARIMIZ ;

OPTİMİST SINIFI    :   7 – 12 YAŞ GRUBU       2.100 TL    
YELKEN SINIFI      :  12 – 16 YAŞ GRUBU      2.100 TL                  
RÜZGAR SÖRFÜ  :   9 – 15 YAŞ GRUBU        2.100 TL

İLETİŞİM : 216 542 92 51-79  

Ayrıntılı Bilgi İçin Tıklayınız!

Atletizm:

2015

YAŞ ARALIĞI:  2000-2007 (8 – 15) 

PAZARTESİ-ÇARŞAMBA-PERŞEMBE

SAATLERİ            DOĞUM TARİHİ

09:30-10:45             2000-2007

10:45-11:45             2000-2007

ÜCRET : 135 TL (5 Hafta)

 İLETİŞİM :  0216-542 92 42

Ayrıntılı Bilgi İçin Tıklayınız!

Masa Tenisi:

2015

PAZARTESİ-ÇARŞAMBA-PERŞEMBE

Antrenman Süresi : 70 dk.

SAATLERİ               DOĞUM TARİHİ

09:00-10:10            2006-2008 (7-8-9 yaş)

10:15-11:25            2003-2005 (10-11-12 yaş)

11:30-12:40            2000-2002 (13-14-15 yaş)

ÜCRET : 135 TL (5 Hafta)

İLETİŞİM :  0216-542 92 42

Ayrıntılı Bilgi İçin Tıklayınız!

Cimnastik:

2015

PAZARTESİ-ÇARŞAMBA-PERŞEMBE

SAATLER              DOĞUM TARİHİ            KRİTER      KONTENJAN

10:00-11:00        2006-2007-2008                ESKİ                  12

11:00-12:00        2009-2010                           ESKİ                  12

13:00-14:00        2006-2007-2008                YENİ                  12

14:00-15:00        2009-2010                           YENİ                  12

15:00-16.00        2005 (EK GRUP)                YENİ                  12

*2011 DOĞUMLU ÖĞRENCİLER DENEME DERSİNE TABİ TUTULACAKTIR

ÜCRET: 375 TL  (5 HAFTA)

MAYO : 100 TL

İLETİŞİM :  0216-542 92 43

Ayrıntılı Bilgi İçin Tıklayınız!

6.Üstün Zekalılar Eğitim Merkezi Yaz Okulu

2015

Tüm Dünya’da üstün zekalı, dahi çocuklara uygulanan programlara baktığımızda yaz okullarının çok büyük öneme sahip olduğunu görürüz. Yaz tatillerini etkili ve verimli geçirmek isteyen üstün zekalı çocuklar, yaz programlarıyla, ilgi alanlarını desteklemekte zeka ve yetenek alanlarını geliştirmektedirler. İstanbul Bilgi Üniversitesi, Bilgi Eğitim ve Kültür Vakfı, Üstün Zekalılar Eğitim Merkezi işbirliği ile bir çok ülkede ”Üstün Zekalı” çocuklar için uygulanan eğitim modellerini, uzman eğitimci kadrosu ile gerçekleştirmektedir.

Program Özeti

Üstün zekalılar merkezi yaz okulu programı içerisinde 14 tane zorunlu ders, 4 tane seçmeli klup dersi olmak üzere toplamda 18 farklı ders seçeneğini öğrencilere sunacaktır. Program üstün zekalı çocukların seviyelerine uygun olarak hazırlanmıştır ve matematik, genetik, sinema-TV, web tasarımı, kozmoloji, Doğa Bilimi, yabancı dil gibi farklı dersler içermektedir. Her öğrenci bir seçmeli ders seçerek eğitimlerine devam edeceklerdir.

BİLGİ UNİVERSİTESİ                           ÖZYEĞİN ÜNİVERSİTESİ

AVRUPA YAKASI                                   ANADOLU YAKASI

Santral Kampüsü                                  Çekmeköy Kampüsü

1. Dönem Tarihi:                                   2. Dönem Tarihi

22 Haziran – 10 Temmuz                     27 Temmuz – 14 Ağustos

Eğitim Saatleri : Hafta içi her gün 10.00 – 16:00 saatleri arasında

Temel Ders Saatleri : 10.00-14.00 arası

Seçmeli Ders Saatleri : 14.00-16.00 arası

Yaş Grupları : 5 – 13

Ücret : 1.600 TL (KDV DAHIL)

Yemek: Yemek, Üniversite Kafeteryası tarafından sağlanacak ve ücreti Üniversite Yemekhanesine veli tarafından ödenecektir.

Ücretin Kapsamı : Akademik program + kitap, eğitim materyalleri + Sertifika Karne ve Öğrenci Değerlendirme Raporları

Katılım Koşulu : Ülkemizde standardizasyonu yapılmış zeka testlerine göre üstün zihin düzeyine sahip çocuklar programa kabul edilecektir. Aileler ücret dekontunu ve test sonuç raporlarını bize göndermekleri gerekmektedir. Bilim sanat merkezine devam eden öğrencilerden herhangi bir belge istenmeyecektir.

Servis : Servis imkanı bulunmaktadır

İletişim : Katip Salih Sk No: 112 Koşuyolu, 34718

Kadikoy – Istanbul, Turkey

Tel : 0216 326 81 88

Cep : 0543 236 6120

2014 yaz okulları rehberi için tıklayınız!