2015 TEOG yerleştirme sonuçları açıklandı

Eğitim Güncel
Binlerce öğrencinin merakla beklediği 2015 TEOG yerleştirme sonuçları Milli Eğitim Bakanlığı’nın internet sitesinde açıklandı. Fen Lisesi, Anadolu Lisesi ya da Meslek Liseleri’nden herhang...
EMOJİLE

Binlerce öğrencinin merakla beklediği 2015 TEOG yerleştirme sonuçları Milli Eğitim Bakanlığı’nın internet sitesinde açıklandı.

Fen Lisesi, Anadolu Lisesi ya da Meslek Liseleri’nden herhangi birine yerleşmek isteyen adaylar 2015 TEOG yerleştirme sonuçlarını e-Okul üzerinden e-Okul şifrelerini girerek öğrenebilecekler.

2015 TEOG YERLEŞTİRME SONUÇLARINI ÖĞRENMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı Açıklamıştı

Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı katıldığı bir televizyon programında 2015 TEOG yerleştirme sonuçlarının 14 Ağustos 2015 Cuma günü açıklanacağını söylemişti.

Ayrıca Milli  Eğitim Bakanlığı’nın internet sitesinde de sonuçların 14 Ağustos tarihinde açıklanacağı belirtiliyordu.

Nakil İşlemleri Ne zaman?

Yerleştirmeye esas nakil tercih başvuruları, 3 dönem halinde yapılacak. Buna göre, ilk nakil başvuruları, 17-21 Ağustos´ta yapılacak ve sonuçları 24 Ağustos´ta açıklanacak. Nakil tercihlerinde 2. dönem başvuruları ise 24-28 Ağustos´ta yapılacak ve sonuçlar 31 Ağustos´ta duyurulacak. 3. dönem yerleştirmeye esas nakil tercih başvuruları da 31 Ağustos-4 Eylül´de yapılacak ve sonuçlar 7 Eylül´de açıklanacak. Öte yandan, il veya ilçe öğrenci yerleştirme ve nakil komisyonlarınca il veya ilçe sınırları içerisinde TEOG nakil tercih başvuruları 7-10 Eylül´de alınacak ve sonuçları da 11 Eylül´de ilan edilecek.