Kitap Bağışı Kampanyasına Yoğun İlgi

Olaylar
Bağışlanan kitaplara, ilçe genelinde olduğu gibi ülkenin dört bir tarafından da talep geliyor.Pendik Belediyesi Kütüphane Müdürlüğü’nün herkesin kitap okuyabilmesi amacıyla kitap bağışı kampanya...
EMOJİLE

Bağışlanan kitaplara, ilçe genelinde olduğu gibi ülkenin dört bir tarafından da talep geliyor.Pendik Belediyesi Kütüphane Müdürlüğü’nün herkesin kitap okuyabilmesi amacıyla kitap bağışı kampanyası devam ediyor. Kampanya başta okullar olmak üzere ilçenin tüm noktasında sürdürülüyor.

Yoğun ilginin olduğu kampanyada toplanan kitaplar isteyen her kurum ya da kişiye verilebiliyor. Kampanyayı duyan Rize, Şanlıurfa, Muş gibi Türkiye’nin dört bir yanından kurum ve kuruluşlar bağışlanan kitapları almak için Kütüphane Müdürlüğü’ne talepte bulunuyor.

Pendik Belediyesi’ne ait internet adresinden kampanyayı gören ve kütüphanelerine kitap talebinde bulunan Şanlıurfa Mithatpaşa İlköğretim Okulu yetkililerine hemen olumlu cevap verildi. Kütüphane Müdürlüğü yetkilileri kitapları koli halinde Şanlıurfa’ya gönderdi.

Okul yönetimi taleplerine duyarlı davranan Pendik Belediyesi’ne teşekkür etti. Kampanyayla ilgili gerekli bilgi Kütüphane Müdürlüğü’nün 0216 483 49 18 numaralı telefonundan öğrenilebilir.

Zaman