Trajikomik Kurtuluş!

Olaylar
Bilecik’te elleri bağlanarak otomobil bagajında kaçırılmak istenen kişi, cep telefonuyla polisi arayınca kurtuldu. Ali Sait Özdemir adlı kişi, Bilecik merkeze bağlı Beyice Köyü’nde define ...
EMOJİLE

Bilecik’te elleri bağlanarak otomobil bagajında kaçırılmak istenen kişi, cep telefonuyla polisi arayınca kurtuldu. Ali Sait Özdemir adlı kişi, Bilecik merkeze bağlı Beyice Köyü’nde define olduğu duyumu üzerine İstanbul’daki bir arkadaşıyla köye geldi ve kaçak kazı yapmaya başladı. Özdemir, 2 aylık kazı çalışmasının ardından ortadan kayboldu. Arkadaşları M. E., E. E., Z. T. ve H.Ç., defineyi bulduğu kuşkusuna kapılarak Özdemir’in Bilecik’teki evine gitti ve Özdemir’i zor kullanarak bir otomobilin bagajına bindirdi.

POLİS SİNYALİ İZLEDİ
Bu sırada Özdemir, elleri bağlı olmasına rağmen cep telefonuyla polisi aradı ve kaçırıldığını söyledi. Özdemir’in sözlerini anlayamayan polis, cep telefonunun sinyalini takip etti. Güvenlik güçleri, Özdemir’in bagajında olduğu otomobili, Bilecik-Bozüyük karayolunun sekizinci kilometresinde durdurdu. Polis, Özdemir’i bagajdan çıkartarak, şüpheli 4 kişiyi yakaladı. Şüphelileri sorgulayan polis, olayla ilgisi bulunan Ö.Ç, E.Ç, E.A. ve A.Ç’yi de Osmaneli İlçesi’nde yakaladı. Yakalanan şüpheliler, Bilecik Emniyet Müdürlüğü’ne getirildi. Kaçırılmak istenen Özdemir de "kaçak kazı" yaptığı iddiasıyla gözaltına alındı.

Haber Türk