İlk Doğum Gününü Havada Kutladı

Olaylar
Babasıyla birlikte Yassı Tepe’den paraşütle atlayan Nehir, Kleopatra Plajı’na inerek burada kendisi için hazırlanan doğum günü pastasının mumlarını üfledi. Alanya’da ‘Ulusky Fl...
EMOJİLE

Babasıyla birlikte Yassı Tepe’den paraşütle atlayan Nehir, Kleopatra Plajı’na inerek burada kendisi için hazırlanan doğum günü pastasının mumlarını üfledi.

Alanya’da ‘Ulusky Flywolf Paragliding’ adlı yamaç paraşütü şirketinin ortağı ve 9 yıllık yamaç paraşütü pilotu Ergun Ulu, 1 yaşına giren kızı Nehir için ilginç bir doğum günü kutlaması hazırladı.

Doğum günü için Kleopatra Plajı’nı seçen Ulu, kızıyla birlikte Yassı Tepe’den yamaç paraşütüyle atladı. Deniz seviyesinden yaklaşık 700 metre yükselen yamaç paraşütünde babasının kucağında uçuş yapan Nehir, Kleopatra Plajı’nda anne Meryem Ulu ve davetliler tarafından alkışlarla karşılandı.

HİÇ KORKMADI

Yamaç paraşütü pilotu Ergun Ulu, uçuş sırasında kızı Nehir’in korkmadığını söyledi. Bu uçuşu kızının doğumundan bu yana eşiyle birlikte planladığını belirten Ulu, "Hava şartları müsait olunca doğum gününde yamaç paraşütü yapmaya karar verdik. İleride havacı olur mu bilmiyorum ama bu bizim için çok güzel bir anı oldu. Artık baba- kız havada geçirdiğimiz bir hatıramız var" dedi.

İlk doğum gününde yamaç paraşütüyle uçan Nehir, üzerinde fotoğrafı bulunan pastanın mumlarını üfledi. Pastanın kesilmesinin ardından Ulu çiftinin yakınları, Nehir’in doğum gününü kutladı.

DHA