Bir Et Yiyen Örümcek Paniği Daha

Olaylar
Paniğe neden olan örümceklerin yapılan inceleme sonunda et yiyen örümceklerden olduğu ortaya çıktı. Boztepe ilçesi Kervansaray Mahallesi Toklular mevkiindekinde bağ evi bulunan Bekir Kendirli isimli v...
EMOJİLE

Paniğe neden olan örümceklerin yapılan inceleme sonunda et yiyen örümceklerden olduğu ortaya çıktı.

Boztepe ilçesi Kervansaray Mahallesi Toklular mevkiindekinde bağ evi bulunan Bekir Kendirli isimli vatandaş akşam saatlerinde piknik yapmak için bağ evine gitti.

Piknik yaptığı sırada bir anda piknik yaptığı alanın birden fazla ve değişik büyüklükte örümcekler akın etti.

Hemen piknik malzemelerini toplayan Kendirli, örümceklerden bazılarını bir kutuya koyup Kırşehir Tarım il Müdürlüğü ekiplerine teslim etti.

Örümceğin cinsini araştıran Kendirli, "Dikkatimi çok büyük olması çekti. Ben normal örümcek zannetmiştim, meğerse değilmiş. Büyük olduğunu görünce korkup öldürdüm. Oğlumla beraber hemen araştırmaya koyulduk. İnternetten araştırdıktan sonra Tarım İl Müdürlüğü ve gerekli olan kurumlara örümceği götürdüm. Şimdi bağ evime gidemez hale geldim." dedi.

Bu tür bir örümceği Kırşehir’de ilk defa gördüğünü söyleyen Kendirli, konunun araştırılması için yetkililere bilgi verdiğini kaydederek vatandaşların dikkatli olmasını istedi.

Örümcek hakkında inceleme yapan Tarım İl Müdürlüğü uzmanları bu örümceklerin et yiyen örümceklerden olduğunu açıkladı. Uzmanlar şimdi ise o bölgede araştırma yapıyor.

Star