Yok Böyle Kapkaç

Olaylar
Adana’da yaşayan Yıldız K.’nın (64), alışveriş yaptıktan sonra evine dönerken 20-25 yaşlarındaki iki kişi tarafından önü kesildi. Kimliği belirlenemeyen gençlerden biri, “Teyze evimi...
EMOJİLE

Adana’da yaşayan Yıldız K.’nın (64), alışveriş yaptıktan sonra evine dönerken 20-25 yaşlarındaki iki kişi tarafından önü kesildi.

Kimliği belirlenemeyen gençlerden biri, “Teyze evimize hırsız girmişti. Senin kolundaki bileziklerden biri bizim çalınan bileziğe çok benziyor. Bakabilir miyim” dedi. Hırsızlıkla suçlanan yaşlı kadın ne yapacağını şaşırıp, “Kuyumcudan aldım. Bu, sizin çalınan bilezik olamaz. Al bak bakalım” diyerek gence verdi.

Bileziği bir süre inceleyen genç ile arkadaşı, bir anda koşarak kaçmaya başladı. Kadın “Yetişin bileziğimi çaldılar” diye bağırarak yardım istedi.

 Ancak, iki kapkaççı kayıplara karıştı Bileziğinin çalınmasının üzüntüsünü yaşayan Yıldız K., “Ne günlere kaldık. Gençler kolumdaki bileziği bile bana çıkarttırıp çalıp gittiler. Ortalık her geçen gün kötüleşiyor” dedi. Polis kapkaççı gençleri arıyor.

Haber Türk