Başbakan Erdoğan, Teröre Lanet Okudu!

Olaylar
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, ABD ziyaretini tamamlayarak Ankara’ya döndü. Esenboğa Havalimanı’nda bir basın toplantısı düzenleyen Erdoğan’ın açıklamaları şöyleydi: "İran ile o...
EMOJİLE

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, ABD ziyaretini tamamlayarak Ankara’ya döndü.

Esenboğa Havalimanı’nda bir basın toplantısı düzenleyen Erdoğan’ın açıklamaları şöyleydi: "İran ile ortak operasyonr sözkonusu… İki tarafta kararlılığını teyit etti. Sınır ötesi operasyonlarda önemli neticeler alınmasaydı süreç daha sakin geçerdi. Operasyonlar sürecek.

Buradan öncelikle Kürt kökenli annelere seslenmek istiyorum, ardından tüm annelere seslenmek istiyorum. Siirt’te olan hadise sıradan bir hadise değildir ve gerçek yüzlerini ortaya koyması bakımından çok önemli bir hadisedir. O PKK’nın gerçek yüzünü ortaya koyması bakımından çok önemlidir. PKK karşısındaki kadına da kıza da böyledir, kendi içindeki kadına kıza da böyledir. 4 tane kızımızı şehit ettiler. İfadede edilen mermi rakamı 200’e yakın mermi, kurşun, böyle bir vahşet olur mu? Böyle bir alçakça saldırı olur mu?

Biz onları polis sandık diyorlar. Bu size haklılık mı kazandırıyor. Bu ülkenin polis akademisi olmayacak mı? Siz savunmasız insanları öldürebilecek kadar alçak bir örgütsünüz. Siz kandan besleniyorsunuz.

Biz terörle mücadele ederiz siyasi irade ile müzakere ederiz. Siyasete gelmeyen bizimle konuşamaz."

haber 7