Dev operasyon! 1 ton 350 kilo uyuşturucu ele geçirildi

Olaylar
İstanbul Valisi Yerlikaya, kentte düzenlenen operasyonlarda 850 kilogram eroin ele geçirildiğini ve olayla ilgili 2 kişinin gözaltına alındığını bildirdi. İstanbul’da polis ve jandarmanın yaptığ...
EMOJİLE

İstanbul Valisi Yerlikaya, kentte düzenlenen operasyonlarda 850 kilogram eroin ele geçirildiğini ve olayla ilgili 2 kişinin gözaltına alındığını bildirdi.

İstanbul’da polis ve jandarmanın yaptığı operasyonlarda  850 kilogram eroin ile 500 kilogram “Skunk” adı verilen uyuşturucu ele geçirildi.

Operasyonları İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, twitter hesabından duyurdu.

Vali Yerlikaya polisin yaptığı operasyonla ilgili “İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekiplerimizin Sultanbeyli ve Sarıyer’de yaptığı operasyonda 850 kg eroin yakalanmış, iki şahıs gözaltına alınmıştır. Operasyonu başarıyla gerçekleştiren Emniyet mensuplarımızı canıgönülden kutluyorum. Uyuşturucu ile mücadelemiz aralıksız devam edecek.” dedi.

500 KİLO SKUNK MADDESİ YAKALANDI

Jandarmanında bir TIR’a operasyon düzenlediğini belirten Yerlikaya, “İstanbul İl Jandarma Komutanlığı ekiplerimizin yaptığı operasyonda bir tırda 500 kg uyuşturucu Skunk maddesi yakalanmış; 3 şahıs gözaltına alınmıştır. Operasyonu başarıyla gerçekleştiren Jandarma mensuplarımızı canıgönülden kutluyorum. İstanbul’da uyuşturucuya geçit vermeyeceğiz.” ifadelerini kullandı.

 

Milli Gazete