Vadi, ‘Halo Dayı’yı Böyle Andı

Medya
Kurtlar Vadisi Pusu’nun bu akşamki bölümünde geçirdiği kalp krizi sonrası yaşamını yitiren usta oyuncu Sönmez Atasoy unutulmadı. Kurtlar Vadisi’nden ‘Halo Dayı’ klibi ile anma!...
EMOJİLE

Kurtlar Vadisi Pusu’nun bu akşamki bölümünde geçirdiği kalp krizi sonrası yaşamını yitiren usta oyuncu Sönmez Atasoy unutulmadı.

Kurtlar Vadisi’nden ‘Halo Dayı’ klibi ile anma! Kurtlar Vadisi Pusu’nun bu akşamki bölümünde geçirdiği kalp krizi sonrası yaşamını yitiren usta oyuncu Sönmez Atasoy unutulmadı.

Kurtlar Vadisi dizisinde ‘Halo Dayı’ rolüyle akıllarda iz bırakan Sönmez Atasoy bu akşam TNT ekranlarında yayınlanan Kurtlar Vadisi Pusu’nun yeni bölümü öncesi anıldı.

Kurtlar Vadisi’ndeki görüntülerinin Halil İbrahim Türküsü eşilğinde verilerek hazırlanan klibin sonunda "Kurtla Vadisi’nin Halo Dayısı Sönmez Atasoy’u saygıyla anıyoruz" mesajı verildi.

Geçtiğimiz Perşembe günü Isparta’da çekimleri süren ‘Sakarya Fırat’ adlı dizinin setinde geçirdiği kalp krizi nedeniyle Şevket Demirel Kalp Merkezi’nde tedaviye alınan oyuncu Sönmez Atasoy bir haftadır yoğun bakım ünitesinde tedavi görmekteydi.

Yoğun bakım ünitesinde de kalbi duran Sönmez Atasoy doktorların yaptıkları tüm müdahalelere rağmen yaşam savaşını kaybetti.

Medya Kafe