Polat balayını bitirdi, vadiye geri dönüyor

Medya
Kurtlar Vadisi Pusu’da geçtiğimiz hafta ‘Maskeli fedai kim?’ sorusu cevabını bulmuş ve maskenin altından Pusat çıkmıştı. Ancak bu bölümde maskenin altına Pusat’ı koyarak Vadi f...
EMOJİLE

Kurtlar Vadisi Pusu’da geçtiğimiz hafta ‘Maskeli fedai kim?’ sorusu cevabını bulmuş ve maskenin altından Pusat çıkmıştı. Ancak bu bölümde maskenin altına Pusat’ı koyarak Vadi fanatiklerini ters köşeye yatıran senaristler, seyirciyi yine ters köşeye yatıracak…
 

Kurtlar Vadisi Pusu’da iki haftadır devam eden ‘Maskeli fedai’ bilmecesi geçtiğimiz hafta yayınlanan bölümle cevabını bulmuş ve maskenin altından Pusat çıkmıştı. Pusat ile seyirciyi ters köşeye yatıran Vadi senaristleri, seyirciyi yine ters köşeye yatırdı. Çünkü asıl Maskeli Pusat değil.
 
Maskenin altındaki asıl kişi Suriye’de patlamada öldüğü sanılan Polat Alemdar. İçerideki ‘haini’ bulmak içi zaman kazanmaya çalışan Ak Saçlı, Pusat ile hedefleri şaşırtıyor ve bu şekilde içerideki haini ortaya çıkarıyor.
 
SEYİRCİNİN DİLİNE DÜŞECEK
 
Polat Alemdar’ı dizinin başladığı günden beri defalarca öldüren dizi senaristleri, Polat’ı bu kez de Suriye’deki patlamada öldürmüş ve bu durum sosyal medyada alay konusu olmuştu.
 
Ancak Polat’ın bu kez öldürülmesinin ve 2 haftadır dizide oynamamasının nedeni çok başka. Bilindiği gibi Polat 12.12.2012 tarihinde Nagehan Kaşıkçı ile evlenmiş ve balayı için Maldivler’e gitmişti. Maldivler’de tatilde olan Polat çekimlere katılamayacağı için de senaryoya eklenen bir bölümle öldürüldü.
 
Polat balayı yaparken diziye eklenen ‘Maskeli fedai’ karakteriyle de dizide Polat’ın yaratacağı boşluk giderilmiş olurken, öldürülen Polat’ın canlandırılması için de bahane bulunmuş oldu.
 
Çok akıllıca hazırlanmış bir kurgu olmasına rağmen, Polat’ın bir kez daha canlanması Vadi’yi sosyal medyanın gazabından koruyamayacak gibi görünüyor…
 
Peki Polat bu bölümde canlanacak mı? Bu srunun cevabı da fragmanda gizli….

Rota Haber