Yeşilay Kolu başkanlığı yapmış olanlar buluşuyor

Stklar
İlkokul yıllarında Yeşilay Kolu Başkanlığı yapmış kişileri bir araya getirerek çocuklukta üstlenilen liderliğin bilinçli bireyler olarak sürdürülmesi amaçlanıyor. Sağlıklı yaşam için çocukluktan itiba...
EMOJİLE

İlkokul yıllarında Yeşilay Kolu Başkanlığı yapmış kişileri bir araya getirerek çocuklukta üstlenilen liderliğin bilinçli bireyler olarak sürdürülmesi amaçlanıyor.

Sağlıklı yaşam için çocukluktan itibaren, liderlik vasıfları ile bağımlılıklarla mücadele edenler “Eski Yeşilay Kolları Bir Araya Geliyor” etkinliğinde buluşacak. Çocukluk yıllarında üstlendikleri misyonu bilinçli bireyler olarak devam ettirecek olan Yeşilay Kolları bu buluşma ile hem nostaljik bir yolculuğa çıkacak hem de çalışmalarına kaldıkları yerden Yeşilay çatısı altında devam etme olanağı bulacaklar. 

Sosyal medya üzerinden duyurulan buluşma için eski başkanlar Yeşilay kolluklu fotoğrafları ile facebook’ta kurulan gruba fotoğraflarını gönderecekler. Eski Yeşilay Başkanları geçmişi anmak ve geleceğe dair yeni projelerde bir arada çalışmalara başlamak için 20 Nisan 2014 Pazar günü saat 11.00’da Yeşilay Genel Merkezi/Sepetçiler Kasrı’nda buluşacak. Merkezdeki buluşmanın ardından sağlık gönüllüleri kendileri için düzenlenen yemekli tekne turuna katılacaklar.

Etkinlik için ilgili sayfa; https://www.facebook.com/YesilayKolu