Genç Gönüllüler Kamp’ta

Stklar
Genç Gönüllüler olarak Anadolu`yu karış karış dolaşmaya, gelen davetlere icâbet etmeye devam ediyoruz. Bu bağlamda dolu dolu programlar ve aktiviteler gerçekleştirmek üzere sizleri de aramızda görmek ...
EMOJİLE

Genç Gönüllüler olarak Anadolu`yu karış karış dolaşmaya, gelen davetlere icâbet etmeye devam ediyoruz. Bu bağlamda dolu dolu programlar ve aktiviteler gerçekleştirmek üzere sizleri de aramızda görmek istiyoruz! Yoğun ve yorgun final döneminin ardından yenilenmeye, tazelenmeye bekliyoruz. Genç Dergi`nin 100. sayısının çıktığı bu ayda, “100” gönüllümüz ile Bursa/Gemlik`te bir araya geliyoruz. Dergimizin önemli yazarları ve daha birçok sürpriz misafirler de kampa teşrif edecek.

Kampa kimler katılabiliyor?

Ağırlıklı olarak üniversite öğrencileri kampa kabul edilecek. Lise öğrencileri içinde başvuru formunu net ve düzenli şekilde dolduranları kampa davet edeceğiz.

Arkadaşımla gelsem ona da yer var mı ?

Şu an için evet. Fakat belirlediğimiz konjentana göre şansı giderek azalıyor. En kısa sürede başvurusunu tamamlarsa neden olmasın?

Peki, başvuruları nereden yapacağız?

Bu soru iyi oldu: Kamp başvurularını gencgonulluler.com/kiskampi adresinden yapabilirsiniz.

Ya problem çıkarsa?

Bize ulaşın: 0216 532 0041-42 iletisim@gencgonulluler.com

Ne zamana kadar başvurabiliriz?

18 Ocak Pazar gününe kadar gelen başvuruları kabul ediyoruz. Sonrasında sistem kapanacak. Gelen başvuruları en kısa sürede değerlendirip cevap vereceğiz.

Kızlar katılabiliyor mu?

Kızlar için çok yakın bir zamanda İstanbul`da kamp gerçekleştireceğiz. Onu da en kısa zamanda buradan duyuracağız.

Katılımcılardan ücret talebi olacak mı?

Kamp için yemek, konaklama ve hiçbir aktivite için ücret talep etmiyoruz. Sadece yol masraflarınız konusunda elinizi cebinize atmanız gerekecek.

Haberi okuyanlardan istediğiniz bir şey var mı?

Genç ailesi için önemli bir kamp; arkadaşlarımızdan mümkün olduğunca imkânlarını zorlayarak kampa katılmalarını rica ediyoruz. Kamp afişini ve haberini özellikle bu tür bir kampa ihtiyacı olanlara iletmelerini ve sosyal medya hesaplarında paylaşmaları ricasında bulunuyoruz.

<img src=”https://www.on5yirmi5.com/resimler/2015/01/16/420628.jpg” alt=”Genç” gönüllüler=”” kamp’ta=””>