Yarın okullar tatil olacak mı?

Eğitim Güncel
Türkiye genelinde sabah saatlerinde başlayan yoğun kar yağışı, hayatı olumsuz etkiliyor. İstanbul Valiliği yaptığı açıklamada vatandaşları yoğun kar yağışına karşı uyardı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü&...
EMOJİLE

Türkiye genelinde sabah saatlerinde başlayan yoğun kar yağışı, hayatı olumsuz etkiliyor. İstanbul Valiliği yaptığı açıklamada vatandaşları yoğun kar yağışına karşı uyardı.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden İstanbul için yoğun kar yağışı uyarılarının ardından “Okullar tatil olacak mı?” sorusu akıllara geldi. Yılbaşı tatili öncesi kar tatili haberi bekleyen öğrenciler 31 AralıkPerşembe okullar tatil olacak mı, sorusunun yanıtını merak ediyorlardı. Okulların yarın tatil edilmesi yönüyle herhangi bir açıklama bulunmuyor.

Sivas’ta Okullar Tatil Edildi

Etkili olan kar yağışı nedeniyle Suşehri ilçesinde bugün öğleden sonra ve yarın tam gün eğitime ara verildi.

Samsun’da okullara kar tatili

Samsun’un Canik, Ayvacık ve Salıpazarı ilçelerinde kar yağışı nedeniyle bazı okullarda eğitime bir gün ara verildi.

İl Milli Eğitim Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, Ayvacık’ta yoğun kar yağışı nedeniyle ilköğretim ve ortaöğretim kurumlarında eğitime bugün ara verildiği belirtildi.

Canik’te de öğrenci ve öğretmenlerin ulaşımda sıkıntı yaşamaması için taşımalı okullar ile birleştirilmiş sınıflı ilkokullarda bugün ders yapılmayacağı kaydedilen açıklamada, “Salıpazarı ilçesi Tahnal ve Konakören ilk ve orta okullarında da eğitim öğretime bir gün ara verilmiştir” ifadeleri kullanıldı.

 Çorum’da eğitime 2 gün kar engeli

Çorum’da etkili olan kar yağışı nedeniyle kent merkezi ve 10 ilçede eğitime 2 gün ara verildi.

Valilikten yapılan açıklamada, kar yağışı dolayısıyla kent merkezi ile Alaca, Bayat, Boğazkale, Dodurga, Laçin, Oğuzlar, Mecitözü, Ortaköy, Sungurlu ve Uğurludağ’daki ilk ve orta dereceli tüm okulların bugün ve yarın tatil edildiği belirtildi.

İstanbul’da Yarın Okullar Tatil mi?

Bazı illerde eğitime ara verilirken İstanbul’da henüz okullar tatil edilmiş değil. İstanbul Valiliğinden bir açıklama da yapılmadı.