Yaz Konserlerini Kaçırmayın!..

Konserler
Yazı bitirmemize az bir zaman kalmasına rağmen açıkhavada konserler tüm hızıyla devam ediyor. Birbirinden ünlü isimlerin sahne aldığı konserlerde izleyici coşkunun doruklarına çıkıyor. Biz de bu eğlen...
EMOJİLE

Yazı bitirmemize az bir zaman kalmasına rağmen açıkhavada konserler tüm hızıyla devam ediyor. Birbirinden ünlü isimlerin sahne aldığı konserlerde izleyici coşkunun doruklarına çıkıyor. Biz de bu eğlenceli ortamdan mahrum kalmamanız için bu haftanın konserlereini sizin için derledik.

İşte bu haftanın konserleri;

Bu akşam açıkhavada 2 konser var. bunlardan birisi Emel Sayın & Ferhat Göçer konseri, diğeri ise Goran Bregoviç konseri.

Emel Sayın & Ferhat Göçer

Emel Sayın & Ferhat Göçer ikilisi bu akşam Körfez Depremin 10. Yılında Kocaelili minik kalpler için söylüyor…..

Minik Kalplerle El Ele Derneği (Mika-Der) Emel Sayın ve Ferhat Göçer gibi 2 dev ismi Kocaeli’nde hizmet veren 3 çocuk yuvası, 2 çocuk ve gençlik merkezi ve 2 yetiştirme yurdu yararına bir araya getirdi.

Binlerce insanın ölümüne, unutulması zor acı ve yaralara ve neden olan Körfez depreminin 10’uncu yılında gerçekleşecek bu konserin tüm geliri Kocaelili minik kalpler için kullanılacak..

Tüm geliri Kocaeli’nde hizmet veren SHÇEK’e bağlı çocuk yuvalarının yararına kullanılacak olan konser biletleri Biletix gişelerinden temin edilebiliyor.

Tarih : 17.08.2009 21:00:00
Mekan : Turkcell Kuruçeşme Arena

BİLET FİYATLARI

1. Kat.: 165,00 TL (Sahne Önü Sandalye)
2. Kat.: 89,00 TL (Sahne Önü Sandalye)
3. Kat.: 67,00 TL (Tribün)
4. Kat.: 56,00 TL (Tribün)

Goran Bregoviç

Yıllardır müzikseverlere keyifli anlar yaşatan Most Açıkhava Konserleri, bu sene de müziğin başarılı isimlerini dinleyicilerle buluşturmaya devam ediyor. Bu kapsamda Balkan müziğinin dev ismi Goran Bregovic 17 Ağustos’ta yani bu gece Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu’nda İstanbul’lularla buluşuyor.

Bugüne kadar yapmış olduğu film müziklerinden en seçkin örneklerin de yer aldığı geniş bir repertuarla İstanbullu müzikseverlerle buluşmaya hazırlanan Bregoviç, Düğün ve Cenaze orkestrası eşliğinde sahnede olacak.

20. Most Açıkhava Konserleri’nin biletleri Biletix ve Harbiye Açıkhava Tiyatrosu gişelerinden temin edilebilir.

Tarih : 17.08.2009 21:00:00
Mekan : Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi

BİLET FİYATLARI

1. Kategori: 130,00 TL
2. Kategori: 110,00 TL
3. Kategori: 88,00 TL
4. Kategori: 66,00 TL
5. Kategori: 55,00 TL