Sahne Bu Kez Işın’da

Konserler
Ünlü sanatçı Işın Karaca, Jolly Joker Balans’ta sevenleriyle buluşacak. Güçlü sesi ve yorumuyla büyük hayran kitlesi kazanan Karaca, hayranlarına büyük beğeni toplayan son albümü ‘Arabesqu...
EMOJİLE

Ünlü sanatçı Işın Karaca, Jolly Joker Balans’ta sevenleriyle buluşacak. Güçlü sesi ve yorumuyla büyük hayran kitlesi kazanan Karaca, hayranlarına büyük beğeni toplayan son albümü ‘Arabesque’den parçaların yanı sıra eski parçalarını da seslendirecek. Sanatçı albümde, ayrıca Kibariye’nin ‘Kim Bilir’ adlı şarkısının da aralarında bulunduğu sevilen arabesk şarkılarla müzikseverlere unutamayacakları bir gece yaşatacak.

LONDRA’DA EĞİTİM

Işın Karaca, öğrencilik yıllarında başladığı müzik hayatını Londra IV King Edward Okulu’nda tiyatro okurken de sürdürdü. Başta Sezen Aksu olmak üzere çeşitli müzisyenlerin vokalisti olarak çalıştı. 1999 yılında kurulan ‘Panic Attack’ grubunun solistliğini üstlendi. Ancak grup hiçbir albüm çıkarmadığı için dağıldı. İki kere Eurovision Türkiye elemelerine katıldı. 2000 yılında ‘Bir Kırık Sevda’ ve 2001 yılında ‘Kaderimsin’ adlı şarkılarla Türkiye elemelerini kazanamadı ama OGAE İkinci Şans Yarışması’nda Türkiyeyi temsil etti.

2001’e kadar Sezen Aksu’ya vokalistliğini sürdürdü. İlk albümü Anadilim Aşk’ı 2001’de çıkardı. Albümün çıkış parçası ‘Tutunamadım’ ve ardından ‘Başka Bahar’, çok tutuldu. İlk defa kendi bestesine de yer verdiği ikinci albümü İçinde Aşk Var’ı 2004’te çıkardı.

FARKLI BİR TARZ DENEDİ

Çıkış şarkısı ‘Yetinmeyi Bilir misin?’, hit şarkı oldu. İkinci klip şarkısı ‘Bekleyelim de Görelim’ de büyük bir başarı yakaladı. 2006 tarihinde üçüncü albümü Başka 33/3’ü piyasaya sürdü. Dördüncü stüdyo albümü Uyanış, 29 Mayıs 2009 tarihinde yayınlandı. Karaca, beşinci albümü için farklı bir tarz denedi. Arabesk tarzındaki ‘Arabesque: Geçmiş, Geçmemiş Hiç…’ albümü 22 Nisan 2010’da yayınlandı.

Konser, 8 Ekim Cuma, saat 22:00’de Jolly Joker Balans’ta. Bilet : Ayakta: 34 TL VIP: 67 TL

Habertürk