Disney Live! Mickey’nin Müzik Festivali

Konserler
Disney sevilen kahramanları, Disney Live! Mickey’nin Müzik Festivali adlı yepyeni  bir gösteri ile İspanya’da yapılan Dünya Prömiyerinin ardından ilk kez Türkiye’de. Mickey Mous...
EMOJİLE

Disney sevilen kahramanları, Disney Live! Mickey’nin Müzik Festivali adlı yepyeni  bir gösteri ile İspanya’da yapılan Dünya Prömiyerinin ardından ilk kez Türkiye’de.

Mickey Mouse ve arkadaşları, bu müzikal gösteride ‘Küçük Deniz Kızı’, ‘Aladdin’ ve Disney/Pixar’dan ‘Oyuncak Hikayesi’nin yıldızlarıyla beraber renkli bir eğlence sunacaklar. Madonna’nın koreografı tarafından hazırlanan bu Müzik Festivalinde, dünya müzik listelerinin unutulmaz şarkıları yer alıyor.

Tüm aileye yönelik bu gösteride; Mickey, Minnie, Donald, Goofy; Ariel, Sebastian, Ursula; Jasmine, Aladdin, Cin, Woody, Buzz ve Jessie’nin de aralarında bulunduğu 25’den fazla sevilen Disney karakteri rol alıyor.

Popüler parçalar ve en sevilen Disney filmlerinden (Aladdin, Küçük Deniz Kızı, Disney/Pixar Oyuncak Hikayesi) bölümler ile doyasıya dans, müzik ve eğlence yaşatacak Disney Live! Mickey’nin Müzik Festivali, 28 Ocak – 6 Şubat tarihlerinde Haliç Kongre Merkezi’nde olacak!

Habertürk