Marianne Faithfull İstanbul’da

Konserler
Demet Güven’in haberi   Bu hafta İstanbul’da adeta efsaneler geçidi yaşanacak. Rock müzik tarihinin gelmiş geçmiş en büyük seslerinden Marianne Faithfull, 21 Mayıs Cumartesi günü...
EMOJİLE

Demet Güven’in haberi  

Bu hafta İstanbul’da adeta efsaneler geçidi yaşanacak. Rock müzik tarihinin gelmiş geçmiş en büyük seslerinden Marianne Faithfull, 21 Mayıs Cumartesi günü İstanbul Modern’de hayranlarına unutulmaz bir gece yaşatacak. Çarşamba günü ise pop müziğinin efsane ismi Roxette ilk kez Türkiye’ye geliyor.

30 yılın konser şarkıcıları arasında en çok aranılan ismi olan ve sesiyle olduğu kadar oyunculuğuyla adından söz ettiren, 1946 Hampstead doğumlu Marianne Faithfull’un kariyeri Mick Jagger ve Keith Richards tarafından yazılan tek şarkı olan, As Tears Go By ile Londra’nın hareketli ortamında prenses olarak başladı.

Marianne kariyerine 1968’de oynadığı “Girl On A Motorcycle” filmiyle zirveye taşıdı. Sinema filmleri, tiyatro oyunları, albümleri ve çalkantılı yaşamıyla tüm dünyada bir efsane haline gelen sanatçı 47 yıllık fırtınalı kariyerinin mihenk taşlarını Cumartesi akşamı bizlerle paylaşacak.

Hayatınız boyunca unutamayacağınız bu muhteşem konser 21 Mayıs Cumartesi günü İstanbul Modern’de saat 21:00’de başlıyor. Bilet fiyatı ise 67,50 TL.

Hürriyet