Rock’n Coke Festivali Heyecanı Başladı

Konserler
Hezarfen Havaalanı’nda gerçekleşen festivalin kamp alanına dün akşam saatlerinden itibaren yerleşen müzikseverler, sabah saatlerinde başlayan etkinliklere katılarak eğlenmeye başladı. Daha sonra...
EMOJİLE

Hezarfen Havaalanı’nda gerçekleşen festivalin kamp alanına dün akşam saatlerinden itibaren yerleşen müzikseverler, sabah saatlerinde başlayan etkinliklere katılarak eğlenmeye başladı. Daha sonra sahneye çıkan festivalin ilk grubu Çilekeş, sevilen şarkılarını seslendirdi. Müzikseverler, grubun tüm parçalarına hep bir ağızdan eşlik etti.

 Gece geç saatlere kadar sürecek festivalin ilk gününde ana sahnede sırasıyla Kurban, The Kooks, Duman, Motörhead, Limp Bizkit ve 2manydjs sahne alacak.

 Festival alanında kurulan Vodafone Freezone, Coca-Cola Zero ve Şehir Sahnelerinde de ana sahneyle aynı anda farklı gruplar da hayranlarıyla buluşacak.

”ROCK’N COKE’DA OLAN ROCK’N COKE’DA KALMAZ”

 Festival tarihide ilk kez gerçekleştirilen ”Like Me” uygulamasıyla katılımcılar, festival alanındaki her anını sosyal paylaşım sitesi Facebook’ta paylaşabiliyor. Radyo Frekans Yöntemi ile çalışan uygulama için katılımcılara festival girişinde özel bir bileklik dağıtıldı. Bu elektronik bileklikleri festival alanında birçok yerde bulunan Like Me stantlarından aktive ettiren katılımcılar, festival süresince yaşadıkları her anı anında Facebook adreslerinde paylaşma imkanına sahip oluyor.

AA