Teröre Karşı Söylediler

Konserler
Harbiye’ de konser veren Funda Arar, sahnesinde Türk bayrağı dalgalandırırken, Sezen Aksu, "Teröre prim vermeyeceğiz" anlayışı çerçevesinde konserini iptal etmedi. Ülkemizi yasa boğan,...
EMOJİLE

Harbiye’ de konser veren Funda Arar, sahnesinde Türk bayrağı dalgalandırırken, Sezen Aksu, "Teröre prim vermeyeceğiz" anlayışı çerçevesinde konserini iptal etmedi.

Ülkemizi yasa boğan, 13 askerimizin şehit düştüğü Diyarbakır’daki terör saldırısının ardından eğlence programları ve konserlerin yapılıp yapılmaması konusunda tartışmalar yaşanmıştı. Kimi kesim "Terör hayatımızı altüst etmeyi hedefliyor, normal yaşantımızı sürdürmeliyiz” görüşünü benimserken kimileri ise "Bu kadar büyük bir acı varken eğlenilmez" demişti.

Geçtiğimiz günlerde İstanbul’da verdikleri konserlerde hayranlarıyla buluşan Sezen Aksu ve Funda Arar, şarkılarını adeta teröre karşı seslendirdi. Özellikle Funda Arar, sahnesinde dev Türk bayrağı dalgalandırarak “Hepimiz bu ülkenin bayrağı altında yaşıyoruz” mesajı verdi. Kız kardeşi Fulya Arar’ın tasarladığı kostümüyle sahne alan Arar, konser sonrası yaptığı açıklamada, “Şehitlerimizden dolayı çok üzüntülüyüz. Bütünlük ve beraberlik açısından büyük bir Türk bayrağı ile mesaj vermek istedik” diye konuştu.

SEZEN’İ MEST ETTİLER
"Terörün hayatımızı etkilemesine izin vermeyelim" fikrini benimseyen Sezen Aksu da dinleyicileriyle Türk Telekom Sezen Aksu Yaz Konserleri çerçevesinde Harbiye Açıkhava Sahnesi’nde buluştu.

Sevilen şarkılarını art arda seslendiren Aksu, hayranlarının hazırladığı pankart şovdan çok etkilendi. Minik Serçe, "Şükran doluyum" diyerek teşekkür etti.

ZORAKi KONSER
Çeşme’de yapılan Miss Exlusive of The World adlı güzellik yarışmasında sahneye çıkan Hande Yener, 13 askerimizin şehit olmasının ardından konseri iptal etmek istediğini ancak organizasyon yetkililerinin buna izin vermediğini söyledi.
 

Haber Türk