Uzun Havadan Operaya!

Konserler
Güçlü yorumu ve tarzıyla müzik severlerin gönlüne taht kuran Kubat, Senfoni Orkestrası ve misafir sanatçılarla birlikte, yarın saat 21.00’de Turkcell Kuruçeşme Arena’da muhteşem bir konser...
EMOJİLE

Güçlü yorumu ve tarzıyla müzik severlerin gönlüne taht kuran Kubat, Senfoni Orkestrası ve misafir sanatçılarla birlikte, yarın saat 21.00’de Turkcell Kuruçeşme Arena’da muhteşem bir konser verecek.

Konserde 22 eser seslendirecek olan Kubat’a misafir sanatçı olarak pop müziğin güçlü sesi Funda Arar, rock müziğin sevilen sesi Özlem Tekin ve klarnet ustası Hüsnü Şenlendirici birer şarkı ve türküyle eşlik edecek.

MÜZİK ŞÖLENİ VAR
Konserde misafir sanatçılar, birer şarkıyla Kubat’a, sanatçı da rock, pop ve zeybek şarkılarda Özlem Tekin, Funda Arar ve Hüsnü Şenlendirici’ye eşlik edecek. Kubat, Senfoni Orkestrası’yla vereceği konserine uzun hava ile başlayacak, operayla bitirecek.

Muhteşem bir müzik şöleninin yaşanacağı konserde Kubat dinleyicilerini sahnede birçok sürpriz bekliyor. Ünlü modacı Sevgi Yıldırım tarafından özel olarak tasarlanan iki ayrı kostümle sahne alacak olan Kubat’a eşlik edecek misafir sanatçılar için de bu konsere özel kostümler hazırlandı.

Kubat, konser için aylar öncesinden Senfoni Orkestrası’yla çalışmaya başladıklarını belirterek, "İki saat sürecek olan konserimizin bir kısmında hayranlık duyduğum sanatçı dostlarımla sahne alacak olmam, onların türkülerime, benim de onların güzel eserlerine eşlik etmem, dinleyenlere geniş bir müzik yelpazesi de sunmuş olacak. Heyecanla müzikseverlerle buluşmayı bekliyoruz" dedi.

Turkcell Kuruçeşme Arena. Yarın, saat: 21.00. Bilet: 56-66-82,50-98 TL. Biletler Biletix’ten temin edilebilir.

Haber Türk