Prince Sziget’te sahnede olacak

Konserler
Son anda listeye eklenen Prince dışında; 30 Seconds to Mars, Chemical Brothers, Prodigy, Pulp, Kasabian, Kate Nash, La Roux, Dizzee Rascal, Crystal Castles, Trentemoller, Empire of The Sun, Within Tem...
EMOJİLE

Son anda listeye eklenen Prince dışında; 30 Seconds to Mars, Chemical Brothers, Prodigy, Pulp, Kasabian, Kate Nash, La Roux, Dizzee Rascal, Crystal Castles, Trentemoller, Empire of The Sun, Within Temptation, Hadouken, Gogol Bordello, Kaiser Chiefs’in de aralarında bulunduğu 100’den fazla grup festivalde sahne alacak.

2011’de Independent gazetesi tarafından Avrupa’nın en iyi 5 festivalinden biri seçilen Sziget 5 ana sahneyle beraber 55 sahneyi içinde bulunduruyor.
 
Bu yıl 400 bin kişi bekleniyor

Festivalde katılımcılar poptan indie rock’a, heavy metal’dan elektronik müzik ve dub step’e, synth poptan reggae ve blues’a kadar her türlü müzik tarzını dinleyebilecek. Bunun dışında festival alanında havuz, sirk, müze, sokak tiyatrosu, onlarca dans sahnesi, kumsal ve spa da bulunuyor. İlki 1993 yılında yapılan festivale 43 bin kişi katılırken, bu sene katılımın 400 bini geçmesi bekleniyor. 1000’den fazla farklı programın olduğu festival ayrıca Avrupa’nın en ucuz festivalleri arasında.