Van Konserleri Devam Ediyor

Konserler
CerModern’de yarın gerçekleştirilecek konserin bütün bilet gelirleri depremzedeler için Türk Kızılayına bağışlanacak. CerModern Sanat Etkinlikleri Koordinatörü Sara Adıbelli, yaptığı açıklamada,...
EMOJİLE

CerModern’de yarın gerçekleştirilecek konserin bütün bilet gelirleri depremzedeler için Türk Kızılayına bağışlanacak. CerModern Sanat Etkinlikleri Koordinatörü Sara Adıbelli, yaptığı açıklamada, herkesin Van’da gerçekleşen felaketin yaralarını sarmak için elinden geleni yaptığını söyledi.

Bu düşünceden hareketle CerModern, Radyo ODTÜ, Ankara Caz Derneği ve Ankaralı müzisyenlerin katılımıyla bir konser organize ettiklerini anlatan Adıbelli, ”Bizler de oradaki vatandaşlarımıza destek olmak adına üzerimize düşeni yapmak istedik ve tüm gelirinin depremzedeler yararına kullanılacağı ‘Van’a Kulak Ver’ etkinliğini düzenlemeye karar verdik” dedi.

Konserin yarın saat 19.30’da CerModern’de gerçekleştirileceğini bildiren Adıbelli, şunları kaydetti:

”Konserin bütün bilet gelirleri Van’daki depremzedeler için Türk Kızılayına bağışlanacak. Çok kısa bir sürede tüm müzisyenlerin hassasiyetiyle düzenlenen konserimize tüm Başkentlilerin de aynı hassasiyeti göstereceğini umuyoruz. Yardım çabamızda bizi yalnız bırakmayan herkese şimdiden teşekkür ediyoruz.”

Etkinlikte yer alan, destek veren her kurumun ve kişinin gönüllü olduğuna işaret eden Adıbelli, şöyle devam etti:

”Konser biletleri Biletix’ten temin edilebilecek. Afra Tafra, Belen, Blackout, Dengesiz Herifler, Nükleer Başlıklı Kız, Kaotik, Melis Sökmen, Quartet Nejdi Şimşek, Quartet Onur Aymergen, RockA, Sirius, Siyah Beyaz, Blues Band ve Whiskey a Go Go seyircinin karşısına depremzedelere yardım için çıkacak.”

Öte yandan Ankara Caz Derneği adına Erdinç Aktuğ da Van ve çevresindeki depremde mağdur olan insanlar için bir şey yapmak istediklerini belirtti.

”Ankara Caz Derneği olarak biz de yardım elimizi uzatmak istedik” diyen Aktuğ, CerModern’in önderliğinde düzenlenecek konserde caz gruplarının gönüllü olarak sahneye çıkacağını ifade etti.

Depremde yakınlarını kaybedenlere başsağlığı, yaralılara acil şifa dileklerini ileten Aktuğ, ”Yapılacak olan bağışla deprem bölgesinde mağduriyetlerin azalacağını bilmek derneğimiz ve müzisyenlerimizin de vatandaşlarımızın yanında olduğunu bir nebze olsun bize hissettirecektir” dedi.
 

Haber Türk