Van İçin Nöbet Cazcılarda

Konserler
Önce rockçılar, daha sonra Türk Halk Müziği yorumcuları Van’a yardım elini uzatmış, ilerleyen günlerde bir yardım konserini de Borusan orkestrası düzenlemişti. İkinci bir depremle acıları tazele...
EMOJİLE

Önce rockçılar, daha sonra Türk Halk Müziği yorumcuları Van’a yardım elini uzatmış, ilerleyen günlerde bir yardım konserini de Borusan orkestrası düzenlemişti.

İkinci bir depremle acıları tazelenen Van için bu kez Türk cazının önemli isimleri ‘Van İçin Caz’ etkinliğinde bir araya gelecek.

Elite World İstanbul Hotel’de, 18 Kasım’da  gerçekleştirilecek etkinlikte cazcılar, Van için tek yürek olacak.

Jazz Company’nin düzenleyeceği ‘Van İçin Caz’ etkinliğine gönüllü katılacak müzisyenlerin sahne alacağı geceden elde edilecek gelirin tamamı depremzedelere ulaştırılacak.

Gecede; İlham Gencer, Asena Akın, Olgun Acar, Funda Sezer, Ülkü Aybala Sunat, Dolunay Obruk, Neslihan Akbulut, Yeşim Pekiner, Nilüfer Verdi, Buket Coşkuner Trio performanslarıyla katkı sağlayacak. Öte yandan sinema sektörü de Van için seferber oldu.

‘Behzat Ç. Seni Kalbime Gömdüm’ filminin ilk seans gişesinin Van’a bağışlanmasının ardından dün vizyona giren Ali Özgentürk’ün ‘Görünmeyen’ filminin 2 haftalık gişe geliri de depremzedelerin ihtiyaçlarına gidecek.

Star