Ben L’Oncle Soul Babylon’da

Konserler
Asıl ismi Benjamin Duterde olan Fransız soul şarkıcısı ve bestecisi Ben L’Oncle Soul, 2004 yılında Fitiavana adlı gospel korosunda ilk olarak şarkı söylemeye başladı. Katy Perry ve White Stripes...
EMOJİLE

Asıl ismi Benjamin Duterde olan Fransız soul şarkıcısı ve bestecisi Ben L’Oncle Soul, 2004 yılında Fitiavana adlı gospel korosunda ilk olarak şarkı söylemeye başladı.
Katy Perry ve White Stripes gibi ünlü isimlerin şarkılarını kendine özgü yorumu ile soul ve caz tarzında seslendiren Ben L’Oncle Soul, ünlü plak şirketi Motown Records’ın çok geçmeden dikkatini çekti. 2010 yılında, b-yüzünde White Stripes’ın “Seven Nation Army” adlı şarkının yorumu da bulunan “Soul Wash” adlı ilk single’ını Motown Records plak şirketi etiketi altında çıkardı.
Kalabalık orkestrası eşliğinde, çok şık ve aynı zamanda çok hareketli canlı performansı ile yeni nesil caz ve soul’un en iyi sahne şovlarından birine sahip olan Ben L’Oncle Soul; 2011 yılını North Sea Jazz Festival ve London Jazz Festival gibi Avrupa’nın en önemli caz festivallerinde on binlerce seyircinin karşısında geçirdi.
Sahneye her zaman artık onun simgesi haline gelen papyonuyla çıkan genç müzisyen Ben L’Oncle Soul, motown müziğin köklerine inen eğlenceli bir performans için Garanti Caz Yeşili konserleri kapsamında 7 ve 8 Mart tarihlerinde saat 21:30’dan itibaren Babylon’da sahne alacak.

CNN Türk