Flamenko üstadı Tomatito Şubat’ta Türkiye’de

Konserler
Avea, geleneksel ve moderni, yerel ve küreseli harmanlayan usta isimleri, “Avea Sıra Dışı Müzik” Konserleri kapsamında müzikseverlerle buluşturuyor. Avea, geleneksel ve moderni, yerel ve k...
EMOJİLE

Avea, geleneksel ve moderni, yerel ve küreseli harmanlayan usta isimleri, “Avea Sıra Dışı Müzik” Konserleri kapsamında müzikseverlerle buluşturuyor.

Avea, geleneksel ve moderni, yerel ve küreseli harmanlayan usta isimleri, “Avea Sıra Dışı Müzik” Konserleri kapsamında müzikseverlerle buluşturuyor. “Avea Sıra Dışı Müzik” Konserleri dördüncü yılında Dünyaca ünlü İran asıllı grup ‘NİYAZ’ ve minimalist müziğin yaratıcısı ‘MICHAEL NYMAN’dan sonra Grammy ödüllü TOMATITO ile müzik severlere sıra dışı deneyimler yaşatmaya devam ediyor.

“Avea Sıra Dışı Müzik Konserleri”, “En İyi Flamenko Albümü” kategorisinde ikinci Latin Grammy’sini kazanan José Fernández Torres’i, flamenko aleminde bilinen adıyla Tomatito’yu ağırlayacak.
“Vengo” adlı film için yaptığı müziklerle César Ödülü’nü kucaklayan ve Grammy tarihinde, ödül kazanan ilk flamenko müzisyeni olarak hafızalara yerleşen Tomatito, 08 Şubat Cuma akşamı İstanbul’da unutulmaz bir performans gerçekleştirecek.