2013 Bahar Şenlikleri Başlıyor

Konserler
Bahar aylarında üniversitelerin olmazsa olmazları arasında yer alan “bahar şenlikleri” bu yıl da dopdolu. Bu sene 6 Mayıs ile en erken bahar şenliklerine başlayan üniversite İstanbul Ünive...
EMOJİLE

Bahar aylarında üniversitelerin olmazsa olmazları arasında yer alan “bahar şenlikleri” bu yıl da dopdolu. Bu sene 6 Mayıs ile en erken bahar şenliklerine başlayan üniversite İstanbul Üniversitesi olurken, en çok sahne alacak isimler arasında Sıla, Gökçe, Emre Aydın bulunuyor.

İşte üniversitelerin 2013 bahar şenliği programları:

Marmara Üniversitesi
Marmara Üniversitesi Göztepe Kampüsü’nde 23-25 Mayıs tarihleri arasında gerçekleşecek organizasyonda Mustafa Ceceli, Emre Aydın ve Mor ve Ötesi sahne alacak.

İstanbul Üniversitesi
İstanbul Üniversitesi 2013 Bahar Şenliği, 6-11 Mayıs 2013 tarihleri arasında Avcılar Yerleşkesi’nde gerçekleştirilecek.

Şenlikte Volkan Konak, Şevval Sam, Hande Yener, Sıla, Nev, Mustafa Sandal, Ali Altay, Umut Kuzey, GRİPİN, Grup 84, Babutsa gibi ünlü isimler ve gruplar sahne alacak.

İzmir Ekonomi Üniversitesi 2013 Bahar Şenlikleri 2-3-4 Mayıs 2013 tarihlerinde Balçova Kampüsü’nde gerçekleşecek.

Gazi Üniversitesi
20-23 Mayıs tarihleri arasında gerçekleşecek şenlik konserlerinde Ferhat Göçer, Kolpa , Gece Yolcuları ve Model ortamı şenlendirecekler.

Yıldız Teknik Üniversitesi

17. Bahar Festivalini 20-24 Mayıs tarihlerinde Davutpaşa Kampüsü’nde gerçekleşecek.
Şenliklerde Dj Funcy C – Sıla, Ahır Kapı Roman Orkestrası – Dolapdere Big Gang, Şebnem Ferah – Athena, MFÖ – Sahte Rakı, Malt – Duman sahne alacak.

Sakarya Üniversitesi
7-10 Mayıs tarihleri arasında sahneye çıkacak isimler arasında Gece Yolcuları, Sıla, Mehmet Erdem ve Karmate gibi bulunuyor.

Yeditepe Üniversitesi
Yeditepe Spring Fest’13’te  Sıla, Yalın, Teoman,Şebnem Ferah ve Melis Danişmend 6-10 Mayıs tarihleri arasında bahar şenliklerinde öğrencileri coşturacak.

Ege Üniversitesi
34. Kültür Sanat ve Spor Şenlikleri. 6-26 Mayıs tarihleri arasında gerçekleşecek.

Ankara Üniversitesi

Ankara Üniversitesi sene oldukça rekli isileri ağırlıyor.

Program şöyle: 10 Mayıs Mor ve Ötesi – Manga, 11 Mayıs Model – Gökhan Türkmen, 12 Mayıs Sertab Erener – Bülent Ortaçgil.

Kocaeli Üniversitesi
27-29 Mayıs tarihleri arasında gerçekleşecek etkinliklerde  Feridun Düzağaç, Kırmızı, Hayko Cepkin, Sıla gibi isimlerler sahne alacak.

Hacettepe Üniversitesi
15 Mayısta başlayacak şenliklerde  Sıla 15 Mayıs2ta, Kenan Doğulu 16 Mayıs’ta, 50 Cent 17 Mayıs’ta ve Sezen Aksu 18 Mayıs’ta konserlerini verecekler.

ODTÜ
8-11 Mayıs gerçekleşecek şenliklerde Kurban, Sibel Can, Harun Kolçak sahne alacak.

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi
18-26 Mayıs tarihleri arasında gerçekleşecek olan bahar şenlikleri konserlerine Rainbow Box, TNK, Ogün Sanlısoy, Murat Dalkılıç, Haluk Levent, Gülşen, Gökçe, Grup Gündoğarken ve Fondip gibi isimler katılacak.

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi
Gökhan Türkmen, Göksel ve Gripin’in sahne alacak.

Anadolu Üniversitesi
30. Kez düzenlenecek  etkinlikler 13 Mayıs’ta başlayacak..

Uludağ Üniversitesi
Bahar Şenliği, bu yıl 21-25 Mayıs tarihleri arasında yapılacak.

mürekkephaber