1600 Kiloluk Bizon Gezintiye Çıkarsa

Dünya Hali
Evinde koca bir bizonla yaşayan ve bu iri hayvanla sofraya oturan bu adam bütün ABD’yi şaşkına çevirdi. Genelde insanlar evlerinde kuş, kedi ve köpek gibi nispeten küçük hayvanlar beslerken bu a...
EMOJİLE

Evinde koca bir bizonla yaşayan ve bu iri hayvanla sofraya oturan bu adam bütün ABD’yi şaşkına çevirdi.

Genelde insanlar evlerinde kuş, kedi ve köpek gibi nispeten küçük hayvanlar beslerken bu adam 300 kiloluk dev bir bizon besliyor. Bizonunu o kadar çok seviyor ki ahır veya başka bir yerde değil onu evinin içinde ağırlıyor.

Jim ve Linda Sautner’in bu çok farklı hayvan sevgisi Amerika CNN’e bile haber olmuş.CNN’in haberinden sonra çok sayıda insan bu ilginç karı kocayı merak edip ziyaretine gelmiş.

Jim ve Linda Sautner, çiftliklerinde bulunan bir bizonlarına araba çarpıp ölmüş. Bu bizonun o zaman küçücük olan buzağını kendi elleriyle beslemeye başlayan çift, onu hatta tutabilmek için hergün galonlarca süt vermiş.

Ailesinin ilgisi sayesinde kurtulan ve ayakta kalmayan bizon yavrusu her geçen gün biraz daha büyüse de bu ilginç çift onu ahıra koymaya gönülleri razı olmamış. Bizonu ailenin bir parçası gibi gören aile, onunla birlikte sofraya oturup onunla birlikte dolaşmaya çıkmış.

Hatta bizonun rahat etmesi için üstü açık bir araba alan Jim, alışveriş için şehire giderken bizonunu da mutlaka yanında götürüyor. Bu sırada Bizon Whisper hem gezintinin keyfini çıkartıyor, hem de yemini yiyor.

HBT