2011 Saç Modelleri

Doğal Yaşam
Her yeni yıl bayanlar için "kendini yenilemek" anlamına geliyor. Önce kıyafetlerden başlayan yenilenme daha sonra saçlara yansıyor. İşte 2011’in en popüler saç renkleri ve modelleri; &...
EMOJİLE

Her yeni yıl bayanlar için "kendini yenilemek" anlamına geliyor. Önce kıyafetlerden başlayan yenilenme daha sonra saçlara yansıyor. İşte 2011’in en popüler saç renkleri ve modelleri;

 

– Müjde! Son iki senedir popülerliğini yitiren sarı saçlar bu sene geri dönüyor. Özellikle altın renginde parlayan açık kumral tonlarını denemekten çekinmeyin.

 

– Bu senenin favori saç rengi ise kahverengi tonları. Eğer saç renginizde değişiklik yapmak istiyorsanız mutlaka çikolata yada kızıl-kahve tonlarını seçmelisiniz.

 

– Bu yıl kesinlikle uzun saçların yılı! Kısa katlardan uzak durun. Bunun yerine saçlarınıza hareket katmak için uzun katları tercih edin.

 

– O süslü topuzlar, sımsıkı toplanmış saçlar çoktan unutuldu… Son birkaç senedir olduğu gibi saçlar yine dağınık… Maşayla şekillendirilmiş romantik dalgalar hem günlük kullanım için hem de davetler için ideal.

 

Sabah