Neden hala sokaktayız?

Yazarlar
Abdülkadir Selvi Hürriyet gazetesindeki yazısında “Darbecilerin B Planı ürkütüyor.” başlığını kullanmış.15 Temmuz darbe girişimi gecesi sonrası yaşananları kısaca özetledikten sözü Genelku...
EMOJİLE

Abdülkadir Selvi Hürriyet gazetesindeki yazısında “Darbecilerin B Planı ürkütüyor.” başlığını kullanmış.15 Temmuz darbe girişimi gecesi sonrası yaşananları kısaca özetledikten sözü Genelkurmay’ın  açıklamasına getiriyor ve soruyor : Darbeye TSK’ın yüxde 1.5’i iştirak etti,O zaman darbeyi önlemek için yüzde 98.5’i ne yaptı? Ankara ve İstanbul’u bombalayan, sivil halkı tarayan savaş uçaklarını indirmek ve helikopterleri susturmak için ne yapıldı?

Darbecilerin ifadelerini okuyorum. Neredeyse çıkıp bu darbeyi ben yaptım diyeceğim.

Selvi ismini vermediği bir bakanın ürkütücü sözlerini aktarıyor ve “darbe geçene kadar nöbete devam” diyor

“15 Temmuz’un üzerinden 13 gün geçti. Hala çok keskin bir kırmızı çizgi çizemiyoruz. Şu, şudur diyemiyoruz. Bu darbenin A planı olduğu gibi B planı ve C planının ne olduğunu bilmiyoruz. Bu bizi ürkütüyor.”

İşte başta Cumhurbaşkanı olmak üzere halkın nöbete devamının istenmesi bu satırlarda gizli sanırız.Onun için yorulmak yok, ortam netleşene kadar meydanlar boş kalmasın diyoruz.