MHP’de olanların perde arkası!…

Yazarlar
Bülent Erandaç Takvim gazeteindeki “Bahçeli’ye blok operasyonu” başlıklı yazısında Bahçelinin 7 Haziran öncesi içinde olduğu blok’u 7 Haziran’dan bir gün sonra neden yıkt...
EMOJİLE

Bülent Erandaç Takvim gazeteindeki “Bahçeli’ye blok operasyonu” başlıklı yazısında Bahçelinin 7 Haziran öncesi içinde olduğu blok’u 7 Haziran’dan bir gün sonra neden yıktığını” soruyor.İşte o yazı…

MHP’de neler oluyor? BÜYÜK RESME bakalım. Sözde yüzde 60/Blokçular’ın morali çok bozuktu. 7 Haziran’da deviremedikleri Erdoğan liderliğindeki MİLLİ VE BAĞIMSIZ YÜRÜYÜŞÜ durduramamanın ızdırabını yaşıyorlardı. Ve Küresel bağlantılı 7 Haziran Bloku’nu dağıtan ve 1 Kasım’da üzerlerine yıkılan duvarların altında kalmalarının sebebi olarak gördükleri MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’yi yıkmak için harekete geçtiler.

Stratejilerinde, 7 Haziran öncesinin DERİN PLANLI BLOK stratejisi var. Bahçeli’yi devirerek MHP’yi yeni döneme göre dizayn var.

MHP’yi; CHP-HDP hatlarına çekerek, Cumhurbaşkanımız Tayyip Erdoğan’ı kuşatmak, Milli Ankara masasını iş yapamaz hale getirmek var.

Bahçeli’yi dış-iç bağlantılı yıkma operasyonuyla nereye varılmak istendiğini daha net görmek için 4 ŞİFRE üzerinden analiz yapalım:

ŞİFRE: 1) 7 Haziran’dan bir gün önce Devlet Bahçeli blokçularla birlikteydi… 7 Haziran’dan bir gün sonra ise Bahçeli neden blokçuları yıktı? Neleri gördü, neleri hissetti?

ŞİFRE: 2) CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, aniden (22 Şubat 2016) erken seçimden neden bahsetti?

ŞİFRE:3) MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Milli Muhalefet örneği sergiledi: “Kandil’e gidin”: (23. Şubat 2016 )

ŞİFRE:4) Ümit Özdağ istifa ettirildi. (24 Şubat 2016). Sinan Oğan da “Tam da beklediğimiz gelişme buydu” dedi.

BİRİNCİ ŞİFRENİN AÇILIMI: 7 Haziran seçimlerinden bir gün önce bir yıkım koalisyonu vardı.
CHP, HDP, Doğan medya-Hürriyet, Cumhuriyet-Zaman-Sözcü -Derin Amerika-Avrupa-Kemal Derviş-IMF-Bilderberg bir araya gelmişti.

MHP de nasılsa bu hatta sokulmuştu.

Seçimden bu blok yüzde 60 gibi bir pozisyonla çıktı. AK Parti’nin tek başına iktidara gelmesi engellendi. Blokçuların omurgası, koalisyonla iktidara gelme bayramı içindeyken, ummadıkları bir şey oldu. Devlet Bahçeli, CHP-HDP’nin merkeze oturtulduğu DERİN PLANI parçaladı.

Tecrübesi, partisinin geçmişi, yakın tarih bazı noktaları işaret etti. “Yüzde 60’lık blokta yokuz” söylemiyle, Erken seçimi gördü.

İKİNCİ ŞİFRENİN AÇILIMI: Kemal Kılıçdaroğlu aniden bir erken seçimden bahsetti, parti teşkilatına hazırlık talimatı verdi. Neden acaba? Amerika’dan başlayan eller, Avrupa’dan, İstanbul’dan MHP’ye uzanmaya başlamıştı. CHP-HDP hattı tamamdı. MHP’nin de yeniden bloka sokulmasıyla yeni rüyalar görüyordu.

ÜÇÜNCÜ ŞİFRE AÇILIMI: MHP lideri Bahçeli, Milli Muhalefet örneği olarak, yıkım koalisyonu ‘yüzde 60 blokçular’a net mesaj verdi: “Sayın Davutoğlu, gerekirse Kandil’e gidin, gerekirse orayı taş üstünde taş bırakmayacak derecede yakın; gerekirse de Suriye’nin kuzeyine yıldırım gibi saplanın. PYD’yi müttefikliğe terfi ettiren ABD’ye aldırmadan, Rusya’nın provokasyonlarına takılmadan Türkiye’nin gücünü dosta da düşmana da gösterin. 

PKK/PYD’nin bulunduğu, nifak saçtığı her yeri tertemiz yapın ve bu aziz milleti terör illetinden kurtarın.”

DÖRDÜNCÜ ŞİFRE AÇILIMI: Yüzde 60 blokçular’ın arkasındaki beyin ne yaptı? Bahçeli’nin yanındaki Ümit Özdağ’ı istifa ettirdi. Muhalif kanadın öne çıkan ismi Sinan Oğan da, “Tam da beklediğimiz gelişme buydu” dedi.

SONUÇ: Bir tarafta YIKIM KOALİSYONU yüzde 60 Blokçular’ı dağıtan Bahçeli, diğer tarafta hükümete, milli ve bağımsız yürüyüşe çok sert politika izlemeyi düşünen Meral Akşener, Ümit Özdağ, Sinan Oğan, Koray Aydın. Kemal Kılıçdaroğlu erken bir seçimden bahsediyorsa, velev ki oldu, buradan yüzde 60 blok çıkarma rüyası görenler, CHP-HDP HATTINA YENİDEN MHP’Yİ TAKMAYI HESAPLIYOR…

DESTEKLEYENLER, IMF-BİLDERBERG-DERVİŞ-FETÖ…
CHP, HDP… DOĞAN MEDYA-HÜRRİYET-CUMHURİYET-ZAMAN.

Anlaşıldı mı? Başka sorumuz yok aziz milletimiz. Zanlılar sizin, karar sizin?