Ali Ural’la “Yazarlık Atölyesi” İstanbul TYB’de

Yazarlar
Yazar A. Ali Ural’ın Türkiye Yazarlar Birliği İstanbul Şubesi’nde gerçekleştirdiği gelenekleşen Yazarlık Atölyesi, 1 Ekim 2013’te yeniden başlıyor. Yazarlık eğilimlerinin belirlenmesi ve d...
EMOJİLE

Yazar A. Ali Ural’ın Türkiye Yazarlar Birliği İstanbul Şubesi’nde gerçekleştirdiği gelenekleşen Yazarlık Atölyesi, 1 Ekim 2013’te yeniden başlıyor.

Yazarlık eğilimlerinin belirlenmesi ve desteklenmesinden yola çıkılarak yürütülen Yazarlık Atölyesi’nde, yazar adaylarına okuma bilinci ve birikimi kazandırılması hedefleniyor.

Bir yazarın yol haritası olabilecek özgün kitaplarla öğrencilerini tanıştıran Ural, Türk ve dünya edebiyatının seçkin yazarlarını ele alarak üslupları irdeleniyor ve yazarlık sırları anlatılıyor.

On beş yıldır muhtelif yazı ve şiir atölyelerinde yaratıcı yazarlık dersleri veren A. Ali Ural, son yıllarda bu özgün faaliyeti TYB İstanbul Şubesi bünyesinde gerçekleştiriyor.

Ural, Yazmanın Evetleri ve Hayırları olarak bölümlediği kurallarda, Nitelikli Okuma, Yazılanı Yırtabilme Cesareti, Görmeyi Yeniden Öğrenme, Yüksek Edebiyatı Hedefleme, Disiplinli Çalışma, Vazgeçmeme gibi yaratıcı ifadelere yer veriyor.

A. Ali Ural’la Yazarlık Atölyesi, 1 Ekim’den itibaren her salı 17.30-17.30 saatleri arasında TYB İstanbul Şubesi’nde gerçekleşecek.

(0212 527 75 17)