BİREVİM 4 Stevie Ödülü’nün sahibi oldu

Ekonomi
BİREVİM 17 ülkeden yüzlerce proje ve firmanın yarıştığı “2020 MENA Stevie Awards”ta 4 kategoride 4 Stevie Ödülü’nün sahibi oldu.  Kurulduğu 4 yıldan bu yana, 14’ü Stevie Awards...
EMOJİLE

BİREVİM 17 ülkeden yüzlerce proje ve firmanın yarıştığı “2020 MENA Stevie Awards”ta 4 kategoride 4 Stevie Ödülü’nün sahibi oldu. 

Kurulduğu 4 yıldan bu yana, 14’ü Stevie Awards ve 3’ü üst üste A.C.E. Awards olmak üzere toplam 21 ödüle layık görülen BİREVİM, bu sene kazandığı ve töreni pandemi nedeniyle ertelenen Stevie Awards ödüllerine kavuştu. BİREVİM, Şubat ayında, Stevie Awards çatısı altında bu yıl ilk kez düzenlenen “MENA Stevie Awards”tan 4 ödül birden almıştı. Dünyanın farklı yerlerindeki uzmanlardan oluşan jüri heyeti tarafından, BİREVİM’in özgün ve sürdürülebilir “Birlikte Tasarruf Finansı” modelinin, “bütün dünyada giderek büyüyen finansal erişim problemine yönelik geliştirilmiş harika bir çözüm” şeklinde değerlendirilmesi dikkat çekti.

Geliştirdiği özgün “Birlikte Tasarruf Finansı” yöntemiyle, 4 yıl gibi kısa bir zamanda sektörünün lokomotif gücü haline gelen “BİREVİM”, bu başarısıyla dünyanın da dikkatini çekiyor. 2018 ve 2019 yıllarında, dünyanın en prestijli iş ödüllerinden Stevie Awards’tan toplam 10 ödül alan markaya, bu sene ilk kez düzenlenen “MENA Stevie Awards”ta aldığı 3 Altın, 1 Gümüş ödülü, dijital olarak düzenlenen törenle takdim edildi. Marka böylece, kurulduğu 4 yıl içinde, Stevie Awards ödüllerini 14’e ve toplam ödül sayısını 21’e yükseltti.