Yükselişleri İle Dikkat Çekiyorlar: Render (RNDR) ve Toncoin (TON) Yorumları

Ekonomi
Tüm dünyadaki finans alanında ve kripto para piyasasında belirsizlik devam ediyor gibi görünüyor. Kripto para piyasasında son zamanlarda yaptıkları hamleler ile yatırımcısının yüzünü güldüren iki altc...
EMOJİLE

Tüm dünyadaki finans alanında ve kripto para piyasasında belirsizlik devam ediyor gibi görünüyor. Kripto para piyasasında son zamanlarda yaptıkları hamleler ile yatırımcısının yüzünü güldüren iki altcoin bulunuyor: Render (RNDR) ve Toncoin (TON). Peki bu iki kripto para biriminde son durum ne ve yükselişler devam edecek mi?

Render ve Toncoin’de Son Durum

Render (RNDR) 5 Mayıs’ta hareketli ortalamaların üzerine çıkarak düzeltme aşamasının sona erebileceğinin sinyalini verdi. Ayılar toparlanmayı 12 dolarlık genel direncin yakınında durdurmaya çalışıyor ancak boğalar fazla zeminden vazgeçmiş değil. Bu, düşüşlerin satın alındığını gösteriyor. Hareketli ortalamalar yükseliş geçişini tamamladı ve RSI pozitif bölgede, bu da boğaların kontrolü elinde tuttuğunu gösteriyor. Fiyat mevcut seviyeden yükselirse veya 20 günlük EMA ortalaması olan 9,59 dolar seviyesine geri dönerse bu durum 12 doların üzerine bir yükseliş olasılığını artıracaktır.

Öte yandan Toncoin (TON) 7,23 dolarlık anlık direncin üzerine çıkmaya çalışıyor ancak ayılar yerlerini koruyor. Boğalar lehine küçük bir olumlu nokta ise fiyatın 7,23 doların çok altına düşmesine izin vermemeleri ve bu durum, 7,23 doların üzerinde bir kırılma olasılığını artırıyor. Böyle bir durumda TON/USDT paritesi 7,67 dolardaki dirence meydan okuyabilir. Aşağı yönde izlenmesi gereken temel destek hareketli ortalamalar oluyor. Bu desteğin altında bir kırılma ve kapanış, paritenin birkaç gün boyunca 4,72 ila 7,67 dolar arasında konsolide olabileceğini gösterecek.

RNDR ve TON Nedir?

Render Token (RNDR), grafiksel işlemler için dağıtılmış bir GPU işleme gücü ağı sunan bir blockchain tabanlı platformdur. Render, yaratıcılar ve sanatçılar için karmaşık 3D görselleri ve videoları daha hızlı ve maliyet etkin bir şekilde işlemelerine olanak tanır. Render, kullanıcıların boşta duran GPU işleme güçlerini kiraya vermelerine ve bunun karşılığında RNDR token kazanmalarına olanak tanır. Bu sistem, yüksek kaliteli grafik işleme gücüne ihtiyaç duyan kullanıcıların, maliyeti daha düşük bir şekilde bu güce erişim sağlamalarını mümkün kılar.

Öte yandan Toncoin, The Open Network (TON) olarak da bilinen, kullanıcılarına hızlı, güvenli ve ölçeklenebilir bir blockchain ağı sunmayı hedefleyen bir kripto para birimidir. TON, başlangıçta Telegram tarafından geliştirilmiş, ancak daha sonra bağımsız bir geliştirici topluluğu tarafından devralınmıştır.