2024-DUS ve 2024-STS Diş Hekimliği 2. Dönem Sınavı Giriş Belgeleri Yayınlandı!

Sınavlar
Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM), 2024-Diş Hekimliği Uzmanlık Eğitimi Giriş Sınavı (DUS) 2. Dönem ve 2024-Diş Hekimliği Alanında Yurt Dışı Yükseköğretim Diploma Denkliği İçin Seviye Tespit S...
EMOJİLE

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM), 2024-Diş Hekimliği Uzmanlık Eğitimi Giriş Sınavı (DUS) 2. Dönem ve 2024-Diş Hekimliği Alanında Yurt Dışı Yükseköğretim Diploma Denkliği İçin Seviye Tespit Sınavı (STS Diş Hekimliği) 2. Dönem giriş belgelerinin erişime açıldığını duyurdu.

Elazığ Haber’in haberine göre; 2024-DUS 2. Dönem Sınavı ve 2024-STS Diş Hekimliği 2. Dönem Sınavı, 13 Ekim 2024 tarihinde gerçekleştirilecek. Adaylar, sınav yerlerine atanma işlemlerinin tamamlandığını bildiren ÖSYM, sınava girecekleri bina ve salon bilgilerini öğrenmek için ÖSYM’nin resmi internet sitesi olan https://ais.osym.gov.tr adresine giriş yapmaları gerektiğini belirtti.

Sınava girecek adayların, T.C. kimlik numarası ve aday şifresi ile giriş belgelerine ulaşabilecekleri belirtilirken, giriş belgelerinin 3 Ekim 2024 tarihi itibarıyla saat 14.00’ten itibaren erişime açıldığı ifade edildi.

Adayların sınav gününde belgelerini yanlarında bulundurmaları ve belirtilen saatlerde sınav yerlerinde hazır bulunmaları gerektiği hatırlatıldı.