Bu Akşam TV’de Sinema Fırtınası

Doğal Yaşam
Bu akşam televizyonda sinema şöleni var. Matt Damon’dan Heath Ledger’a, Tom Hanks’den Catherine Zeta-Jones’a, Kate Wınslet’dan Kevin Spacey‘e birbirinden ünlü Holly...
EMOJİLE

Bu akşam televizyonda sinema şöleni var. Matt Damon’dan Heath Ledger’a, Tom Hanks’den Catherine Zeta-Jones’a, Kate Wınslet’dan Kevin Spacey‘e birbirinden ünlü Hollywood yıldızları bu akşam televizyon ekranlarında filmleriyle izleyiciyle buluşuyor.

Çılgın Kardeşler "The Brothers Grimm"

Yönetmen : Terry Gilliam
Oyuncular: Matt Damon, Heath Ledger, Petr Ratimec
Kanal : TV 8
Saat : 22.15

KONUSU : "Çılgın Kardeşler", Napolyon döneminde, Fransa işgali altındaki Almanya’da, taşrada dolaşarak para karşılığında canavarları ve şeytanları yok eden efsanevi masal derleyicileri Will ve Jake Grimm’in maceralarını konu alıyor. Fransız yetkililerin dönen dolapların farkına varmasıyla, Grimm Kardeşler, genç kızların kaybolduğu büyülü bir ormanda gerçek bir lânetin ardındaki esrar perdesini aralamak zorunda kalıyor.

Terminal "The Terminal"

Yönetmen : Steven Spielberg
Oyuncular: Tom Hanks, Catherine Zeta-Jones, Stanley Tucci
Kanal : FOX
Saat : 00.00

KONUSU : Ülkesine gitmek üzere New York JFK havaalanında gelen Viktor Navorski (Hanks) hiç beklenmedik bir bürokratik engelle karşılaşır. Ne ülkesine geri dönebilmektedir ne de Amerika’ya! Şimdi koskocaman ve karmakarışık bu havaalanı dünyasına ayak uydurmak zorundadır. Arkadaş edinmeli, iş bulmalı hatta aşık olmalı ve Amerika’yı yeniden keşfetmelidir.

Sürgün "Exiled"

Yönetmen : Johnhie To
Oyuncular: Anthony Wong-Chau, Simon Yam, Francis NG
Kanal : Show TV
Saat : 01.00

KONUSU : Patronuna suikast düzenleyip başarısız olan Wo, bir süre sonra şehre geri dönmüştür. Mafya patronu tarafından Wo’nun öldürülmesi için 2 eski arkadaşı görevlendirilmiştir. Wo’nun 2 yakın arkadaşı da Wo’yu korumaya çalışmaktadır.

Kutsal Duman"Holy Smoke"

Yönetmen : Jane Campion
Oyuncular: Kate Wınslet, Harvey Keitel, Julıe Hamilton Ü
Kanal : CNBC-e
Saat : 22.00

KONUSU : Genç ve güzel Avusturalyalı Ruth Barron (Kate Winslet) Hindistan’a gidiyor ve burada egzotik bir yaşam arıyor. Geride bıraktığından çok farklı bir hayatla karşılaşan Barron’un ailesi, en kötü olasılıkları hesapladıklarından kızlarının peşine Amerikalı PJ Waters’ı (Harvey Keitel) takıyorlar. Amacı Barron’u kurtarmak olan Waters, kendisini egzotik coğrafyanın karmaşık düzeni içinde buluyor ve ne yapacağını kestiremiyor.

Ong Bak

Yönetmen : Prachya Pinkaew
Oyuncular: Petchtai Wongkamlao, Tony Jaa, Pumwaree Yodkamol, Suchao Pongwilai
Kanal : Star TV
Saat : 22:00

KONUSU : Fakir bir köyde bulunan kutsal Buda heykelinin baş kısmı çalınınca, köy halkı sefalet içine sürüklenmeye başlar. Çünkü onların inanışına göre, Buda heykeli bereket getirmekte ve köyü korumaktadır…

Çevik bir delikanlı olan Ting, Bangkok’a gidip, heykelin başını bulmakla görevlendirilir. Ting, tapınak merdivenlerinde bebekken bulunmuş ve keşişler tarafından büyütülmüştür. Bu kişiler ona "muay thai" adı verilen dövüş tekniğini öğretmiş ama bunu kullanarak dövüşmesini yasaklamışlardır. Ama Ting, Buda’nın kafasını kurtarmak için karanlık yeraltı dünyasına girmek ve bu dövüş tekniğini kullanmak zorunda kalır.

İyilik Yap İyilik Bul "Pay It Forward"

Yönetmen : Mimi Leder
Oyuncular: Kevin Spacey
Kanal : KanalTürk
Saat : 19:45

KONUSU : 11 yaşındaki Trevor, annesi ve babası ayrı yaşayan bir çocuktur. Doğal olarak psikolojik sorunları vardır. Küçük Trevor okulun ilk gününde sıradışı bir hocayla tanışır. Hocası Eugene ona ütopik teorisinden bahseder.