Halk Kara Hasret

Doğal Yaşam
AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, kar kalınlığının 1 metre 20 santimetreyi bulduğu Kartalkaya’da tatilciler, kayak yaparak ve otellerde düzenlenen eğlencelerle tatilin keyfini çıkarıyor. Doruk...
EMOJİLE

AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, kar kalınlığının 1 metre 20 santimetreyi bulduğu Kartalkaya’da tatilciler, kayak yaparak ve otellerde düzenlenen eğlencelerle tatilin keyfini çıkarıyor.

Doruk Kaya Otelin Genel Müdürü Yusuf Avcı, sezonun açılmasıyla tatilcilerin Kartalkaya’ya yoğun ilgi gösterdiğini ifade ederek, ”Tatilciler, beklediğimizden daha fazla ilgi gösterdi. Sezonun açılmasıyla doluluk yüzde 80’e ulaştı. Rezervasyonlar devam ediyor. Yeni yıl için rezervasyonlar almaya başladık” dedi.

Yerli tatilcilerin yanı sıra yabancı tatilcilerin de Kartalkaya’ya yoğun ilgi gösterdiğini kaydeden Avcı, ”Hollanda, Rusya, İsviçre ve Almanya gibi yabancı ülkelerden gelen tatilciler var. Yaptığımız etkinlikler ve hizmetlerle Kartalkaya’yı dünya markası yapmaya çalışıyoruz. Otelde birtakım yenilikler yaptık. Bunun yanı sıra pistleri de genişlettik. Amacımız, tatilcilerin doyasıya kayak yapabilmeleri” diye konuştu.

Türkiye’de ilk kez gece kayağının da faaliyete geçirileceğini de bildiren Avcı, ”Bu yapılan yeniliklerle Kartalkaya, Türkiye’nin vazgeçilmez eğlence merkezlerinden biri olacak” dedi.

AA