Doğru Sanılan Güzellik Yanlışları

Bilimsel Çalışmalar
İşte doğru sanılan güzellik yanlışları; Kadınlar her zaman güzel olmayı isterler. Bu sayede hem toplum içinde saygınlıklarının artacağını düşünürler hem de güzel görünmek ve beğenilmek kadının doğasın...
EMOJİLE

İşte doğru sanılan güzellik yanlışları;

Kadınlar her zaman güzel olmayı isterler. Bu sayede hem toplum içinde saygınlıklarının artacağını düşünürler hem de güzel görünmek ve beğenilmek kadının doğasında doğuştan olan bir şey olduğundan kendilerini bu sayede daha mutlu hissederler.

Kadınlar güzel olmak için birçok yol denerken bu yollardan bazıları aslında güzelliğe hiçbir katkı yapmayan uydurulmuş yollardır.

Şimdi güzellik sırları için doğru bilinene yanlışlar neymiş onları inceleyelim.

– Hemoroit kremleri göz şişkinliklerini dindirmez. Aksine o bölgedeki zayıf hücrelerin daha da şişmesini sağlar.

– Salatalıklar göz şişkinliklerine iyi gelmez. Bu konuda hiçbir bilimsel veri yok. Sadece dolapta soğuk olarak beklemiş ilk etapta şişkinlikleri alır. Fakat bunu soğuk olan her madde yapabilir zaten

– Sabun cilt için kötü değildir. Özellikle eski çağlarda duru bir cilde sahip olan kadınların hepsi hijyenini sabun ile sağlıyordu. Sabun kötü ve zararlı olsa idi eski zamanlarda tüm kadınların ciltleri de bakımsız ve kötü olurdu.

– Yüze vazelin sürmek tek başına kırışıkları engellemez. Bu sadece kimyasal koruma yöntemlerinden birisidir. Cilde iyi bakılmaz ise bu kremler bir işe yaramaz.

Kadınlaralemi