Maydanoz Limon Kürü

Bilimsel Çalışmalar
Maydanoz limon kürü ile hem zayıflamak hemde ışıl ışıl bir cilde sahip olmak ister misiniz? Yapmanız gereken tek şey her sabah kahvaltıdan 15 dk. önce bu karışımı düzenli olarak 15 gün boyunca tüketme...
EMOJİLE

Maydanoz limon kürü ile hem zayıflamak hemde ışıl ışıl bir cilde sahip olmak ister misiniz? Yapmanız gereken tek şey her sabah kahvaltıdan 15 dk. önce bu karışımı düzenli olarak 15 gün boyunca tüketmek. 15 günlük sürenin dolmasının ardından en az 3 gün ara verin ve yeni bir 15 günlük küre başlayın.

Bu sürenin sonunda sadece kilo vermiş olmayacaksınız. Bunun yanı sıra karaciğerinizde yağlanma büyük oranda azalacak, cildinizde bir parlama ve gençleşme meydana gelecek, ciltte bulunan iltihaplarınız cilt tarafından dışarı atılacak ve vücudunuzda ki yağlardan büyük oranda kurtulmuş olacaksınız.

Maydanoz limon kürü için her sabah taze hazırlamak kaydı ile bir öğütücüye dalları ile beraber 14 – 15 dal maydonoz koyuyorsunuz. Daha sonra maydanozların üzerine mutlaka klorsuz olan yarım bardak su döküp karışıma bir limon suyu ekliyorsunuz. İyice karıştırdıktan sonra karışımı süzüyorsunuz. Zaten karışım sonucu yemyeşil bir su elde etmeniz gerekiyor. Elde ettiğiniz bu suyu her sabah kahvaltıdan en az 15 dakika önce içmeniz halinde istenilen hedefe farmanız kolaylaşıyor. Ancak bu karışımın tansiyon düşürme özelliği de bulunuyor. Bu nedenle düşük tansiyonu olan kişilerin kullanmaması gerekiyor.