Tansiyon Hastalarına Yeni Umut!

Hastalıklar
Amerika, Fransa ve Cenevre’ de 63. “Dünya İcatlar Fuarı” nda yılın buluşları alanında “Gold Prize” (Altın Madalya) ödülü alan “Yeni Jintong Tansiyon Dengeleyici Cih...
EMOJİLE

Amerika, Fransa ve Cenevre’ de 63. “Dünya İcatlar Fuarı” nda yılın buluşları alanında “Gold Prize” (Altın Madalya) ödülü alan “Yeni Jintong Tansiyon Dengeleyici Cihaz” tansiyon hastalarının umudu oldu.

Yirmili yaşlara kadar inen Tansiyon Hastalığı tedavi edilmediğinde başta kalp damar hastalıkları olmak üzere kolesterol, görme kaybı, cinsel fonksiyon kaybı, böbrek yetmezliği gibi ciddi rahatsızlıklara sebebiyet verdiği ifade edildi.

Jintong nedir ?

Yeni Jintong Bileklik kan basıncının normalleştirilmesine yardımcı olmak üzere bio-enerji, tıp ve modern bilim teknolojisiyle birleştirilerek uzun araştırma ve akademik çalışmalar sonucu geliştirildi.

Jintong Bileklik bileğin içindeki medyan sinirleri hafif elektrostatik atımlarla uyarıp, kan basıncını düzenleyerek yüksek tansiyonu kontrol altına almaya yardımcı oluyor. Jintong, kan basıncının düzenlenmesi için ilaçsız bir çözüm olmayı hedeflemektedir.

Avrupa’ da ve Amerika’ da çeşitli önemli kurumlarda yapılan klinik deneylere göre kan basıncı düzenleyici’ nin yüksek ve düşük tansiyonu dengelemede son derece başarılı olduğu tespit edilmiştir. Ürün sabah ve akşam 30’ ar dakika olarak günde iki kez kullanılıyor. Hızlı etkisi ile kullandıktan sonra 20-30 dakika içerisinde yüksek kan basıncını azaltmaya yardımcı olduğu tespit edilen ürün, tamamen ilaçsız ve yan etkisiz bir şekilde kan dolaşımını düzenlemede etkili oluyor.

Ürün ilk kullanımlardan itibaren tansiyonun normal değerlere gelmesine yardımcı oluyor. Ayrıca nabız zayıflığı, baş dönmesi, düzensiz kalp atışı ve migren gibi rahatsızlıklar üzerinde de etkili olan ürün uzun bir test aşamasını tamamladıktan sonra Türkiye’ de Sanayi ve Ticaret Bakanlığı’ nın 23.02.2011-97684 No.lu izni ile tansiyon hastalarının kullanımına sunuldu.

Haber 7