CADDE DERGİSİ’nin yeni sayısı çıktı

Kitap
Bağdat Caddesi ve Anadolu yakasının 16 yıldır en çok takip edilen dergilerinden biri olarak dikkat çeken Cadde yeni sayısında bir yandan Bağdat Caddesi’nin nabzını tutmaya devam ederken diğer yandan d...
EMOJİLE

Bağdat Caddesi ve Anadolu yakasının 16 yıldır en çok takip edilen dergilerinden biri olarak dikkat çeken Cadde yeni sayısında bir yandan Bağdat Caddesi’nin nabzını tutmaya devam ederken diğer yandan da birbirinden renkli ve  özgün içeriğiyle okurlarına tadına doyulmaz bir dergi okuma keyfi yaşatıyor.

Cadde Dergisi her an elinizin altında

İki ayda bir yayımlanan ve Bağdat Caddesi’ndeki tüm kafe, restoran ve özel merkezlerde karşılaşabileceğiniz Cadde Dergisi, Turkcell Dergilik, TTNet Kitap ve Dijimecmua gibi dijital platformlarda da ücretsiz olarak okunabiliyor.

Yeni Sayıda Neler Var?

Cadde Dergisinin son sayısında yine pek çok ilgi çekici özel röportaj ve haber yer alıyor.

– Cadde Dergisi, işlediği Sıradışı Konularla Bakış Açılarını Değiştiriyor!

Gençlerin meslek seçiminde yetenekli ve mutlu oldukları alanlara yönelmesinin öneminden yola çıkarak İzotomi Projesi’ni hayata geçirenUmut Kısa, duygu okuma çalışmalarıyla mutlu olabileceğimiz alanları ve yapabileceğimiz meslekleri analiz ediyor.

Renkli bakış açısıyla öğrenmeyi keyfe dönüştürmeyi amaçlayan Küçük Dokunuşları Eğitim Evi’nin kurucusu Öğrenci Koçu Feride Jeyan Yayın ve “Casus Yetiştirme Tekniği”yle 5 Günde İngilizce öğreten Alta Eğitim Danışmanlık’ın kurucusu Fırat Cem Utku İngilizce öğrenmenin sırlarını paylaşıyor.

– Her Sayıda Bir Başka Rota!

Bu sayıda Kapadokya’ya dair her şey Cadde’de…

Her mevsim ayrı bir güzellikte yaşanan Kapadokya’da yapılacak 10 şey, TripAdvisor’da mükemmellik sertifikası alan, Uçhisar’ın en iyi otellerinden Kale Konak Cave Hotel, Eylül ayında gerçekleşecek olan Salcano Kapadokya Bisiklet Festivali ve Ekim ayında Ürgüp’te start alacak Kapadokya Ultra Trail hakkında tüm bilgileri Cadde’de bulabilirsiniz.

– Uzmanlar Özel Röportajlarda Neler Dedi?

Meleklerle iletişim kuran Beki İkala Erikli: “Evren bizimle konuşuyor, soruyu sorduğumuzda melekler mutlaka cevabı veriyorlar.”

Bilinçaltına Yolculuk Uzmanı Selda Soytürk: “Ne kadar çok olumlama yaparsanız yapın, bilinçaltında farklı bir kayıt varsa işe yaramaz”

Işık Çağı Çocukları kitabının yazarı Şebnem Özkan: “Birçok şeyin artık kökten değişmesi lazım. Çünkü bir paradigma değişikliği yaşıyoruz. Dünyamıza gelen bilge çocuklar bu değişikliği yaratmak için buradalar.”

– Okuyanlara İlham verecek diğer konulardan bazıları…

Astrolog Şenay Devi Yangel 2016’nın retro zamanlarını, Gökhan Demirci beyazperdeyi evinize taşımanın kolay yollarını, Arzu Özevruhu besleyerek kalıcı kilo vermenin 10 sırrını, Dünyaca ünlü Asmed Saç Ekim Kliniği’nin kurucusu Dr. Koray Erdoğan kendi geliştirdiği metodu ve saç dökülmeleriyle ilgili tüm ayrıntıları Cadde Dergisi’nde anlatıyor.

Bu sayıda 2016 evlilik trendlerine yer veren Cadde Dergisi, kapağında da Anadolu yakasının en güzel düğün mekanlarından biri olarak öne çıkan tarihi Cemile Sultan Korusu yer alıyor.

Cadde Dergisi; Sağlık ve Güzellik alanlardaki yazı ve röportajlarıyla da okurlarının doğru adreslere ve doğru çözümlere ulaşmasını hedefliyor. Sanata dair gerçekleştirilen etkinlikleri ve yenilikleri de bulabileceğiniz Cadde’de; alışveriş, dekorasyon ve Anadolu yakasının yeni mekanlarına dair haberlere de ulaşabilirsiniz.